MSc / PgD / PgC Спорт

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед на курса

Тази уникална RCGP акредитирана следдипломна програма се стреми да образова лекари, наети физиотерапевти и остеопати в областта на спорта и упражненията. По време на програмата ще бъдете изнесени от висококвалифицирани специалисти в областта на спорта и упражняващата медицина и спорта и ще упражняват наука за последните академични и практически разработки в тази област. Следдипломната програма дава на студентите широк спектър от знания в областта на спорта и упражненията и необходимите умения за прилагане на теорията към практиката.

Изучаване на

Методите на преподаване и учене включват семинари, лекции, клинични оценки, презентации на студентите и индивидуално обучение. Клиничните умения ще се преподават в малки групи, като студентите трябва да участват като пациенти, изпитващи и изпитвани. Студентите ще имат достъп до дистанционно всички лекции чрез виртуална учебна среда; Интернет и възможностите за онлайн търсене могат да бъдат достъпни чрез уеб страницата на университетските учебни ресурси.

Участие в клинична практика в клиника за спорт и упражнения; В рамките на програмата ще бъдат предлагани и услуги от широк кръг професионалисти, занимаващи се с спорт и упражнения, спорт и упражнения, както и възможност за работа с колеги, които участват в подкрепата на елитни изпълнители на национално и международно ниво.

Оценяване

Всички модули ще бъдат оценявани чрез курсова работа и клиничната привързаност ще бъде оценена чрез viva voce изпит. Клиничната компетентност ще бъде оценена чрез обективно структуриран клиничен опит (ОССЕ).

Тази програма е за лекари; наети физиотерапевти и остеопати, които искат да развият своя опит в спорта и упражненията. Той предлага уникални възможности за работа в мултидисциплинарни екипи за по-добро разбиране на всички други дисциплини в областта на спорта и упражненията.

Изисквания за вход

Заявленията са добре дошли от бъдещи студенти, които притежават степен на медицинско образование или сходни медицински науки (напр. Физиотерапия, остеопатия, хиропрактика, подиатрия, спортна рехабилитация, спортна терапия, сестрински грижи).

Всички кандидати трябва да бъдат регистрирани в съответния регулаторен здравен орган (напр. GMC, CSP, HCPC, GOSC, GCC, HPC, BASRAT, Общество на спортните терапевти, NMC).

Кандидатите трябва също така да имат минимум една година след дипломирането клиничен опит и да имат трудов опит в областта на спорта и / или упражняване медицина, която трябва да се демонстрира в тяхната лична декларация.

Всички подходящи кандидати ще бъдат интервюирани.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Научете повече

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Свиване