Помогнете на хората в беда

Нашите курсове MSc и PgCert имат подчертано ударение върху опита на хората, които живеят в беда. Ще се съсредоточите върху лечението на психичното разстройство както в клиничните, така и в обществените условия, както и в разработването на разбиране за превенцията и средствата на обществото за социална подкрепа и насоки.

Защо психология в LSBU?

 • Всички студенти от магистърската програма могат да предприемат клинично значимо настаняване в общността или в рамките на Националната здравна служба.
 • Специализирани съоръжения - нашият лабораторен комплекс включва съоръжение за проследяване на очите и стая за наблюдение.
 • Експертите по опит (понякога наричани потребители на услуги) са силно ангажирани с доставката и дизайна на курса.
 • Jacqui Dillon (председател на мрежата на Hearing Voices) е консултант по изпълнението на тази уникална програма.

Ключова информация за курса - подредени по режим

вид

модули

Всички модули се оценяват чрез комбинация от курсови задачи, изпити, презентации и дневник по разположение.

Студенти от магистърска степен попълват всички модули. PgCert студентите завършват „Изследване на психичното здраве и стрес”; Въведение в клиничните умения; и психосоциални интервенции.

 • Проучване на психичното здраве и стрес в клиниката и общността
 • Изследователски методи за психично здраве
 • Психосоциални интервенции и лечение
 • Експерти от опит
 • Въведение в клиничните умения
 • Модул за поставяне
 • дисертация

Заетост

Ние поставихме заетостта в центъра на курсовете по психология. Ще се възползвате от ежегодния ден на кариерата за психология, ясно обозначение на развитието на уменията в модулите и възможностите за кариера от училището и от целия университет.

Можете да продължите да работите в редица области, включително клинична психология, психотерапия, координация на грижите, социална работа, сестрински грижи за психичното здраве и трудова терапия. Курсът може също да ви помогне да придобиете старши роли и отговорности в благотворителни организации или неправителствени организации.

Моля, обърнете внимание, че успешното завършване на програмата не ви подготвя да практикувате като клиничен психолог в Обединеното кралство и няма да ви позволи да се регистрирате в Съвета за професии в областта на здравеопазването като "практикуващ психолог", нито да използвате защитеното заглавие "клиничен психолог" , Ако желаете да кандидатствате за докторантура в Обединеното кралство, все още трябва да имате акредитирана BPS в Психология (добра горна секунда често е минимално изискване). Този магистърски курс не замества изискването за акредитация на BPS.

Служба за заетост

Ние сме Университетът на годината за заетост на завършващите за втора поредна година - The Times и Sunday Times Good Guide Guide 2018, 2019.

В LSBU искаме да ви създадем за успешна кариера. По време на обучението си - и две години след завършването си - ще имате достъп до нашата услуга за заетост, която включва:

 • Онлайн борда, където можете да видите широк спектър от разположения: на непълно работно време, на пълно работно време или доброволно. Можете също така да се включите, за да видите нашите съветници на Job Shop, които винаги са на разположение, за да ви помогнат да направите следващата стъпка в търсенето си.
 • Нашето Кариери предлагаме групови семинари за автобиографии, интервюта и намиране на професионален опит, както и редовни презентации от работодатели в редица сектори.

Нашият екип от ученически предприятия също може да ви помогне да започнете собствен бизнес и да развиете ценни предприемачески умения.

Професионални връзки

LSBU има силни връзки с редица тръстове на NHS, както и с доброволни организации за психично здраве, включително Промени в живота и Мрежата на гласовете в Обединеното кралство.

Клинични разположения

Всички студенти по магистърската програма имат възможност да завършат клинично значимо настаняване в общността или в рамките на NHS. LSBU има отлични връзки с различни организации за психично здраве.

Предишните студенти имаха стажове като помощни работници, възстановителни работници и почетни помощни психолози в организации, включително Южен Лондон и Фондация „Мъдсли“, Фондация „Окслеас НХС“, Кириней (подкрепено жилище), Camden MIND (възстановяване и подкрепа) и Phoenix Futures (възстановяване и подкрепа) от употребата на вещества). Можем да Ви помогнем при намирането на подходящо място за настаняване.

Обучение и учене

Ще се възползвате от преподаването на малки групи, както и ще получавате уроци за оказване на допълнителна помощ и съвети за бъдеща работа. Ученето ще бъде подкрепено и чрез сайтове за електронно обучение.

Ръководителят на курса Паула Рийви получи наградата „Книга на годината 2014“ на Британското психологическо дружество за „Психология, психично здраве и бедствие“, която тя е съавтор.

Професионални уроци

Като следдипломна студентка по приложни науки, вие ще бъдете назначен настойник през първите три седмици в LSBU. Ролята на вашия преподавател е да бъде вашият основен контакт за академична и професионална подкрепа за развитие.

Вашият преподавател ще ви помогне да извлечете максимума от времето си в LSBU, като консултирате и насочвате към други източници на подкрепа в университета.

Вашият преподавател трябва да бъде първият човек в университета, с когото говорите, ако имате трудности, които засягат вашата работа. Те могат да бъдат академични, финансови, свързани със здравето или друг вид проблем.

Ще имате назначения с вашия професионален преподавател минимум веднъж на семестър за 30 минути по време на курса. Това често се допълва от допълнителни срещи, организирани по електронна поща, както и когато учениците се нуждаят от подкрепа. В допълнение към тази подкрепа за обучението, часовете за всички преподаватели ще бъдат рекламирани и достъпни за вас, за да резервирате допълнително време за подкрепа, свързана с конкретна сесия на преподаване.

Изисквания за вход

Магистър

2: 1 бакалавърска степен по психология или свързана с нея област като неврология, социална работа, медицински сестри, медицина или психо-социални изследвания.

PgCert

2: 2 бакалавърска степен по психология или свързана с нея област като неврология, социална работа, медицински сестри, медицина или психо-социални изследвания.

Как да кандидатствам

Инструкции за кандидатите за дома / ЕС

вид

Следдипломните студенти и студентите трябва да кандидатстват чрез нашата специализирана система за кандидатстване. Пълни подробности за това как се прави това са предоставени в нашата секция Как да кандидатстваме за студенти и нашата секция Как да кандидатстваме за изследователи.

Настаняване

Учениците трябва да кандидатстват за настаняване възможно най-скоро в London South Bank University в London South Bank University (LSBU), след като направихме предложение за място в един от нашите академични курсове.

Финанси

Добра идея е да помислите как ще плащате университетско обучение и разходи за поддръжка, докато все още кандидатствате за място за обучение. Не забравяйте - не е нужно да чакате потвърдено място на курса, за да започнете да кандидатствате за финансиране на студентите.

Следдипломна служба за кандидатстване

Резервирайте сесия с един от нашите специалисти. Над една на една съвещателна сесия те ще ви съветват за следдипломна квалификация в LSBU, която отговаря на вашите интереси и опит.

Подгответе се да започнете

Ние помагаме на нашите ученици да се подготвят за университета още преди началото на семестъра. За да разберете кога трябва да кандидатствате за вашето LSBU настаняване или студентско финансиране, прочетете раздела Как да кандидатствате за този курс.

Седмица на добре дошли

Преди да започнете курса, ще ви изпратим информация за това, което трябва да направите, преди да пристигнете и през първите няколко дни в колежа. Можете да прочетете за процеса на нашите страници на Welcome Week.

Програма с обучение на:
 • Английски

Прегледайте още 6 курсове в London South Bank University »

Последна актуализация Февруари 23, 2019
Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 23, 2019
Duration
1 - 2 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
9,135 GBP
Година 1 Пълна такса във Великобритания / ЕС: £ 9135; Международна такса: £ 13780. Година 1 Такса във Великобритания / ЕС на непълен работен ден: £ 3045; Международна такса: £ 4593.33
По място
По дата
Start Date
Септ. 23, 2019
End Date
Юни 5, 2020
Крайна дата за записване

Септ. 23, 2019

Location
Крайна дата за записване
End Date
Юни 5, 2020