MSc Nursing and Health

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Създаден за регистрирани медицински сестри от всички специалности, този курс ви предлага подкрепяща международна учебна среда, в която ще се обучавате заедно с медицински сестри на различни етапи от тяхната кариера.

Ученето с медицински сестри от други страни и други специалности означава, че ще развиете информираността си за различни културни подходи и начини на работа. Освен това ще има някои възможности за опит на работното място в НЗОК, научни изследвания или образователни условия, които ще ви дадат информация от първа ръка за това как се предоставя здравеопазване във Великобритания.

Ще получите отлично основание в четирите стълба на Обединеното кралство:

  • клинична практика
  • улесняване на обучението
  • лидерство и доказателства
  • изследвания и развитие

Вие се насърчавате да обмислите предизвикателствата и възможностите, свързани с практиката на сестринството. Ще има много възможности за обсъждане и обсъждане на съвременни проблеми и доказателствена база с колегите медицински сестри, преподаватели, други студентски групи и експерти по теми по време на лекции, уроци и други сесии.

Ще имате възможност да завършите двуседмично изживяване на работното място. Това може да се направи в среда по ваш избор, включително, здравеопазване, социални грижи, университет (като клинични умения или спортен институт), или в научна обстановка.

Отзиви

„Горещо бих препоръчал програмата. Това ми осигури по-задълбочено разбиране на професията, което определено ми помага да израсна в най-добрата сестра, която мога да бъда. Тази програма ми даде повече увереност и ми позволи да придобия ценни теоретични и базирани на доказателства знания, които мога да използвам на практика. "
Jemma Messenger

Изисквания за вход

Изисквания за степен
Ще трябва да имате обикновена бакалавърска степен или еквивалент и да сте регистрирана медицинска сестра. За информация за еквивалентни квалификации за влизане, моля, изпратете имейл на курса.

Изисквания на английски език

  • IELTS (като цяло) 6.5
  • Четене 5.5
  • Слушане 5.5
  • Говорене 6.0
  • Писане 6.0

Кариери

Можете да преминете в различни кариери в клиничната практика, образованието на медицинската сестра и научните изследвания. Ще развиете знанията и уменията, които да ви позволят да се развивате като лидер в променящия се здравен пейзаж.

Международните студенти ще имат възможност да търсят работа за медицински сестри във Великобритания. За да можете да направите това, ще кандидатствате за регистрация в Съвета за медицински сестри и акушерки (NMC). Етапите на заявлението включват тест, базиран на компютър (CBT), обективно структурирано клинично изследване (ОССЕ) и допускане в регистъра на NMC.

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge.

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge. Свиване