MSc Applied Neuroscience

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Мозъкът е най-сложният от всички органи - всеки ден научаваме повече за това как работи и как тези знания могат да бъдат приложени в редица настройки, включително академични среди и индустрия.

Независимо дали имате опит в невронауката или не, този курс може да бъде съобразен с вас. Ако имате ограничени познания за невронауката, ще започнете с „Основи в невронауката“, за да развиете разбиране за важни понятия.

Ако вече имате знания за основите на невронауката, ние предлагаме възможността да проучите по-подробно конкретни теми, както и модули в други дисциплини, включително бизнес, маркетинг и психология, за да дадем възможност за прилагане на вашите знания в бъдеща кариера.

Ще ви преподават клинични и неклинични невролози, международно известни изследователи, които изследват важни теми в тази област, включително учене и памет, невродегенерация, психиатрични разстройства, болка и анестезия.

Освен това ще имате възможността да комбинирате тези теми с аспекти на психологията, бизнеса и / или маркетинга (преподавани от експертен персонал в тези области), което ви позволява да насочите своите знания за невронауката в друга посока. Този гъвкав подход ще ви подготви за редица бъдещи кариери.

Следвайки обучения компонент на курса, вие ще проектирате и завършите изследователски проект. Това ще бъде изследователски проект, базиран на лаборатория или индустрия, или в Дънди, или при настаняване в някоя от нашите търговски или нестопански партньорски организации.

Изисквания за вход

Изисквания за степен
Кандидатите трябва да имат или очакват да имат степен на отличие 2,1 или по-висока или еквивалентна професионална или в чужбина квалификация в съответна академична дисциплина.

Изисквания на английски език

  • IELTS (като цяло) 6.5
  • Четене 5.5
  • Слушане 5.5
  • Говорене 6.0
  • Писане 6.0

Джопуел / пиксели

Кариери

Гъвкавостта на този курс ще ви позволи да вземете своите познания за невронауката и да ги приложите към избрания от вас път за кариера в бъдеще.

Възможността за настаняване в изследователска лаборатория или някоя от нашите търговски или нестопански партньорски организации ще ви помогне да развиете прехвърляеми умения, които можете да приложите за бъдеща кариера, както и да придобиете разбиране за това как работят тези академични или индустриални организации ,

Тъй като разбирането за невронауката е от полза в редица настройки, можете да използвате уменията, разработени на курса, за да осигурите конкурентно предимство за кандидатури за работа в различни сектори. Например потребителската или маркетинговата невронаука е нарастваща област за набиране на персонал.

Ако възнамерявате да продължите кариерата си академично, този курс е отличен стъпка към докторска програма, свързана с невронауката и допълнителни следдипломни изследвания. Това може да ви помогне да постигнете кариера в академични или отраслови базирани изследвания.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge.

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge. Свиване