MSc в детското обществено здраве

Общ преглед

2 locations available

Описание на програмата

Преглед на курса

Проучете многото взаимосвързани фактори, които оказват влияние върху здравето на бебетата, децата и семейството с нашата магистърска степен по детско обществено здраве.

Ще проучите базата от доказателства в основата на настоящата политика за обществено здраве, свързана с деца на възраст 0-11 години във Великобритания и в международен план, обхващащи теми, включително перинатално здраве, хранене и имунизации.

Проучванията ви ще вземат интегриран подход, обхващащ биологичните, психологическите и социалните влияния, засягащи дългосрочното образователно и емоционално развитие на децата, както и политиките и интервенциите за обществено здраве, които могат да ги подкрепят.

По време на обучението си ще усъвършенствате критичните изследователски и аналитични умения, ценени от работодателите, и ще развиете професионални техники за рефлексивна практика.

Защо детското обществено здраве в Суонзи?

Въз основа на нашия колеж по науки за човека и здравето ще се възползвате от разнообразна преподавателска и изследователска среда с много възможности за осъществяване на връзки между дисциплините.

Според най-новата рамка за научни постижения през 2014-2021 г. над 75% от изследванията, проведени в колежа, са с международно или световно качество.

Ние имаме силни връзки с професионални практики и академични изследователски мрежи в Европа и по света, така че вашето обучение се информира от най-новите разработки на политиката и практиката.

Опитът на вашето дете в областта на общественото здраве

Нашият академичен персонал е активен в широк спектър от изследователски области, включително обществено здраве, психология, социология, акушерство и кърмене на деца, предлагайки ненадмината комбинация от академични постижения и съвременни експертизи в областта на политиката и практиката.

Ще се присъедините към университет, който е класиран на първо място във Великобритания по удовлетвореност на следдипломните студенти (What Uni 2017).

Кариери в областта на детското обществено здраве

Вашата следдипломна квалификация по детско обществено здраве отваря редица възможности за кариера в публичния, частния и третия сектор, включително:

 • Услуги за деца и младежи
 • изследване
 • Развитие на местна, национална и международна политика
 • образование
 • хранене

Изисквания за вход

За да кандидатствате за този курс ще трябва:

 • Степен на Обединеното кралство 2.2 (или по-висока степен) в свързана дисциплина (например сестрински грижи, акушерство, детски изследвания, образование, психология, социология, психично здраве)
 • Ако нямате бакалавърска степен, трябва да имате значителен работен опит (учителят по прием ще прецени целесъобразността на този опит във връзка с програмата)
 • Може също така да бъдете помолени да присъствате на интервю и ще се наложи да преминете проверка на услугата по разкриване и забрана (DBS) (известна преди като бюро за съдимост или CRB, Check).

Международни кандидати

 • Изисквания за английски език: ще трябва да имате минимум IELTS 6.5, с минимум 6.0 във всички домейни или одобрен от университета еквивалент, преди да стартирате програмата.

Кариери и заетост

Кариери и заетост Академията за заетост на Swansea (SEA) ще ви подкрепя на всеки етап от вашето професионално пътуване, като ви помага да изградите светло бъдеще.

Услугите ни за кариерно обслужване включват:

 • Семинари за работоспособност, работодателски разговори, специални събития и панаири за кариера
 • Индивидуални съвети и напътствия от квалифицирани професионални съветници
 • Помощ за намиране на работа, стажове, практически стажове и възможности за доброволческа дейност
 • Достъп до информационни ресурси за широк кръг теми за управление на кариерата
 • Финансиране за подкрепа на възможностите за студентски стажове и събития за Студентски общество / клуб.

Ние също така предоставяме помощ и съвети за Swansea University до две години, след като сте завършили курса.

Последна актуализация Септ. 2019

За учебното заведение

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Научете повече

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Свиване