MSc аутизъм изследвания

Общ преглед

Описание на програмата

Аутизмът е разстройство на развитието, диагностицирано на базата на социално-комуникационни увреждания, фиксирани интереси и повтарящи се поведения. Изследването на аутистичните спектрални разстройства е важно не само за да се разберат причините и симптомите на аутизма, но и да се гарантира, че хората с аутизъм получават възможно най-добрата подкрепа.

MSc Autism Research е уникален курс, предназначен да предостави на студентите задълбочено разбиране както на методите на психологическото изследване, така и на настоящата област на изследване около нарушенията в аутистичния спектър. Ще научите за ключови области на теорията и изследванията в аутизма, от класификация и диагностика до социално-когнитивни и теории за развитие.

Нашият иновативен подход съчетава обучение и преподаване в психологически изследователски методи с практически опит по време на практическо поставяне в контекст, свързан с аутизма, и възможност да се включи в изследователски проект, основан на аутизъм.

Магистърските студенти имат свой специален MSc офис и са интегрирани в процъфтяващата научноизследователска култура на отдела по психология.

Основни причини да учите с нас

 • Ние комбинираме обучение и преподаване в методи за психологическо изследване с практически опит по време на практически
 • 3-то място в Шотландия за психология (REF2014)
 • Курсът включва изследователски проект, който ви позволява да развиете съответните умения за изследване

Работни стажове

Ще предприемете практическо разположение в контекста, свързан с аутизма.

Гъвкаво обучение

Ако се интересувате от изучаване на модул от този курс, следдипломен сертификат или следдипломна квалификация, моля, изпратете имейл до адвокатите, за да обсъдите вашия курс на обучение.

Факултетни съоръжения

Катедрата по психология разполага с изключително лабораторно пространство, оборудвано с висококачествено оборудване. Разполага с отлична компютърна инфраструктура, като научноизследователските и преподавателски дейности се поддържат от вътрешен технически персонал с експертни познания по компютърни, програмиране, електронни и аудио-видео.

Инвестирахме сериозно в научноизследователска инфраструктура, включително нашата собствена предучилищна игрална група, която предоставя изключителна възможност за научноизследователска и преподавателска дейност в областта на развитието. Създадено е и специално създадено лабораторно пространство за подпомагане на човешкото електрофизиологично изследване (EEG / ERPs), здравни изследвания (включително GSR и мониториране на сърдечната честота), лицеви изследвания (включително проследяване на очите) и изследвания на зрението (включително стереоскопични дисплеи).

Общ преглед на изследванията

100% от нашето въздействие върху психологическите изследвания е оценено като водещо в света (REF2014)

Имаме един от водещите отдели по психология в Обединеното кралство, който се класира в топ 20 в последната оценка на изследванията (REF 2014). Беше един от седемте университети, които не са ръководители на групата на Ръсел, като останалите бяха Birkbeck, Royal Holloway, Sussex, Essex, St Andrews и Bangor.

Източник: списание Times Higher Education.

Нашето качество на изследователските публикации се класира на трето място в Шотландия, а значимостта на нашата изследователска дейност в областта на психологията за обществото получи най-високата възможна оценка, която постигнаха само четири други психологически катедри във Великобритания (резултати от REF 2014).

Нашите студенти от MSc се включват в нашата оживена общност на научните постижения.

обучение

Обучението се извършва на семинари, лекции, научноизследователска работа в съответния контекст и изследователски надзор. Начинът, по който преподаваме изследователски умения, варира от изрични ръчни демонстрации на инструменти за обсъждане на различни подходи към научните изследвания.

Академични изисквания

Минимална степен на почет от втора класа (2.1 за предпочитане) или еквивалентна на съответния предмет. Кандидатите без тези официални квалификации, но със значителен подходящ / подходящ професионален / житейски опит, се насърчават да кандидатстват.

Изисквания на английски език

Поради смущения в тестовете по английски език, причинени от COVID-19, ние приемаме алтернативни тестове по английски език (включително онлайн тестове по английски език).

Ако английският не е вашият първи език, трябва да притежавате една от следните квалификации като доказателство за вашите английски езикови умения:

 • IELTS Индикатор 6.0 с минимум 5,5 във всяко умение
 • Cambridge C1 Advanced (CAE) 169 като цяло с минимум 162 във всяко умение
 • Cambridge C2 Proficiency (CPE) 180 като цяло с минимум 162 при всяко умение
 • Pearson Test of English (Academic) 60 като цяло с минимум 59 във всяко умение
 • IBT TOEFL 78 като цяло с минимум 17 в слушане, 18 в четене, 20 в говорене и 17 в писмена форма
 • Общ тест на IBT TOEFL Special Home Edition 78 с минимум 17 в слушане, 18 в четене, 20 в говорене и 17 в писмена форма
 • TOEFL ITP Plus за Китай минимум 543, 54 в слушане, 53 по структура и писмено изразяване, 56 в четене и B2 в говорене
 • Trinity ISE II Пропуск като цяло с пропуск във всяко под-умение, ISE III Pass като цяло и във всички под-умения, ISE IV Pass като цяло и във всички под-умения
 • Aptis (4 умения) CEFR B2 като цяло и B2 във всички под-умения
 • Duolingo 95 като цяло с минимум 90 във всички умения
 • LanguageCert International ESOL B2 Communicator - Преминете с минимум 33 във всяко под-умение

За повече информация относно начините, по които можете да отговаряте на нашите изисквания по английски език, включително опциите за отказ от изискването, моля, прочетете нашата информация относно изискванията на английски език.

След като завършиш

MSc за изследване на аутизма е предназначен за онези, които ще направят допълнителни изследвания в областта на аутизма, или като основа за кариера като професионалист по аутизъм. Структурата на курса включва както настаняване, така и изследователски проект, което ви позволява да развиете подходящи умения както за изследователска, така и за приложна кариера.

Студентите, които завършат този MSc, също могат да получат право да кандидатстват за ESRC 1 + 3 студентство.

96% от напусналите следдипломната си квалификация са на заетост или по-нататъшно обучение в рамките на шест месеца след завършването им (Проучване на напускащите от висше образование 2016/17).

Такси - 2020/2021

 • В чужбина £ 18 950
 • Начало / ЕС 8 500 британски лири
Последна актуализация Авг. 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Свиване