MSHS в интегративната медицина - хранене

Общ преглед

Описание на програмата

Изградете по-задълбочено разбиране на ролята на диетата в междусекционното здраве с опцията за концентрация на хранене в MSHS в интегративната медицина (INTM) на университета Джордж Вашингтон.

Ще се научите да предлагате здрави диетични насоки и да упълномощавате пациентите си да предотвратяват или управляват болести, свързани с диетата и хронични заболявания. Завършил готовност да предостави интегративно консултиране в областта на храненето и да помогне на пациентите на всяка възраст да подобрят качеството си на живот.

Овладейте принципите на първото здраве на пациента и работете с преподаватели от световна класа, които имат десетилетия опит, повечето от които в момента практикуват интегративна медицина. Завършвайте само за две години с изобилие от възможности и наставничество.

С добавянето на 1000 извънкласни часа на контролиран опит, завършилите имат право да се явят на изпита за сертифициран хранителен специалист® (CNS).

Университетът „Джордж Вашингтон“ предлага и сертификат за завършил INTM с 21 кредита. Това предоставя опция за идентификационен номер, който можете да върнете на работа само за 1,5 години.

акредитация

Акредитиран от Американския съвет на лекарските специалности (ABPS) и Американския съвет за интегративна медицина (ABOIM).

Последна актуализация Авг. 2019

За учебното заведение

At the George Washington University (GW) School of Medicine and Health Sciences, we prepare progressive leaders across disciplines to meet the challenge of developing and delivering health care to div ... Научете повече

At the George Washington University (GW) School of Medicine and Health Sciences, we prepare progressive leaders across disciplines to meet the challenge of developing and delivering health care to diverse populations. Our flexible, online programs are designed to advance the careers of health professionals. Свиване