MSC в асоциирани проучвания на лекарските

Общ преглед

Описание на програмата

Това Masters програма ниво Лекар Associate е предназначен за студенти, които вече са завършили с PGDip в Лекар Асистент / Асоциирани Изследвания от Великобритания или ирландски университет.

Тази програма се изучава на базата на пълно работно време в продължение на 4 месеца. Има и гъвкав вариант, който трябва да бъде завършен в рамките на 6 години от завършването от PGDip Лекар Асистент / Асоциирани изследвания. Тук ще намерите информация за програмата Лекар сътрудник на университета на Бирмингам PGDip на нашите уеб страници.

Вие ще завършите модул изследователски методи (освен ако имате съответното предишния изследователски опит, в който могат да бъдат освободени) и след това се идентифицират изследователски проект в сътрудничество с академичната Бирмингам, вероятно от ядро ​​Лекар Associate факултет. След това ще бъде контролирано чрез събиране на данни, анализ и запис-нагоре и да се надяваме публикуване.

Защо да учим в този курс

Бирмингам е уважаван изследвания ориентирана институция с голям факултет, посветена на Лекар Associate хода и отлични библиотеки.

Модулът за изследователски методи е дистанционно обучение и Учителите могат да бъдат завършени в собствения си път.

Няколко възпитаници от нашия PGDip Лекар сътрудник програма, която успешно са завършили своите господари.

Modules

Студентите могат да се изискват, за да присъстват на разстояние модул Методи за изследване и ще се изисква да попълнят 10,000 дума дисертация.

Изисквания за вход

Вие ще трябва да са придобили PGDip в Лекар Асистент / Асоциирани Изследвания от Великобритания или ирландски университет.

Заетост

А Masters квалификация за PA е важна стъпка към по-високи етажи на професията, особено за тези, които се стреми към лидерски роли в NHS или в академичните среди.

Последна актуализация Септ. 2016

За учебното заведение

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherap ... Научете повече

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherapy. Свиване