MRes в здравеопазването

Общ преглед

Описание на програмата

Учи в световния университет номер едно в класацията по изкуства и дизайн за пет последователни години (2015-2019) в класацията на QS World University Subject.

За програмата

Тази уникална интердисциплинарна програма се опира на допълнителните познания от RCA 's School of Design и Хелън Хамлин Дизайн Център, както и здравните експертизи от медицинския факултет на Imperial College London и Helix Center, базирани в болницата Сейнт Мери в Падингтън в Лондон.

Ще развиете осъзнаване на ролята и стойността на дизайна при решаването на предизвикателства в здравеопазването, както и многопрофесионална гледна точка за решаването на проблеми и значението на клиничното / дизайнерското сътрудничество. Програмата използва редица изследователски техники, инструменти и рамки в областта на дизайна и иновациите и предлага среда, в която да се развият умения, ръководени от дизайна, за бързо изследване, синтезиране и прототипиране на решение на предизвикателството в здравеопазването.Tim Allen

Изисквания за влизане

Кандидатите се избират изцяло по заслуги и заявленията се посрещат от цял свят. Процесът на подбор ще вземе предвид креативността, въображението и иновациите, както е демонстрирано във вашето портфолио, както и потенциала ви да се възползвате от програмата и да постигнете като цяло високи стандарти за MA.

MRes Healthcare

Последна актуализация Ноември 2019

За учебното заведение

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Свиване