MRes в биомедицински изследвания: сърдечно-съдови науки

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на институцията

Описание на програмата

Предоставяйки ви задълбочени познания в областта и позволявайки ви да придобиете практически опит като част от водещи изследователски групи в Центъра за сърдечно-съдови науки, ще изследвате молекулярните, физиологичните и патологичните процеси, които лежат в основата на кардиоваскуларната хомеостаза в здравето и болестите.

Програмата се състои от задължително преподавани и изследователски елементи. Преподаваните аспекти включват обучение по ключови изследователски умения, включително научно писане, критичен анализ на литературата, презентационни умения и модул за изследователски инструментариум, който обхваща ключови експериментални техники. Ще проучите и специфичен модул по кардиоваскуларна наука, за да сте сигурни, че имате основата на всички аспекти на полето и да представите темите и изследователските въпроси, на които ще се основава вашият проект.

Защо да изучавате този курс

Центърът за сърдечно-съдови науки е един от изследователските центрове на университета в Бирмингам. По-голямата част от изследванията се провеждат в най-съвременните съоръжения в Института за биомедицински изследвания, Wellcome Trust Clinical Research Unit, болницата Queen Elizabeth Birmingham и Birmingham City Hospital. Изследователски проекти ще ви позволят да станете част от водеща група за сърдечно-съдови изследвания, извършваща нови изследвания.

Изисквания за вход

Добър бакалавърска степен на отличие, обикновено първа или втора степен, в научна дисциплина (напр. Биомедицински науки, биология, биохимия и др.). Други еквивалентни квалификации и професионален опит също ще бъдат разглеждани заедно с регламентите на университета.

Международни студенти

Можете да удовлетворите нашите изисквания за английски език по два начина:

Английски на IELTS 7.0 (с минимум 6.5 за всеки компонент).

Ако имате нужда от помощ с вашите умения по английски език, тогава е налична поддръжка.

Предсесионният курс „Английски за академични цели“ е за международни студенти, които имат условно предложение да учат в университета, но в момента не отговарят на изискванията по английски език. Курсът е съобразен с вашето ниво на английски език и ви позволява да отговаряте на изискванията на английски език за вашата програма, без да заемате отново IELTS. Програмата EAP работи през цялата година и предлага различна продължителност на програмата, варираща от 42 седмици до 6 седмици. Продължителността на курса, от който се нуждаете, зависи от бъдещия ви курс, от съществуващия ви IELTS резултат и от английското ниво, което ви е необходимо за вашата университетска степен.

Заетост

Признаваме, че като аспирант може да имате конкретни изисквания, когато става въпрос за планиране на следващата ви стъпка в кариерата. Работодателите очакват аспирантите да имат набор от умения, които надвишават знанията им по предмета. Careers Network предлага редица събития и услуги за поддръжка, които са предназначени за всички студенти, включително специализанти, които искат да намерят своята ниша на пазара на труда. Мрежата за кариери също има специфични за конкретния предмет кариерни консултанти и съветници за всеки колеж, така че можете да бъдете сигурни, че получената информация ще бъде подходяща за вашата област.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherap ... Научете повече

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherapy. Свиване