Filter
M.D.
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Степен „доктор по медицина“ или M.D. е академична степен, която бележи високи знания по медицина и изисква години обучение. Такава степен се присъжда на студенти само след като те придобият знания и експертен опит за практикуване на медицина.

Студент по ветеринарна медицина може да се научи как да се лекува и да се грижи за болни и ранени животни. Те могат да се съсредоточат върху определена група животни (коне, дребни животни и т.н.) или да се занимават с диви животни вместо с домашни животни.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Ветеринарна медицина

University of Zagreb, Faculty of Veterinary Medicine

Дипломирането на университета се провежда като интегриран бакалавърски и магистърски курс по ветеринарна медицина и продължава 6 години (12 семестъра). След завършване се ... [+]

Дипломирането на университета се провежда като интегриран бакалавърски и магистърски курс по ветеринарна медицина и продължава 6 години (12 семестъра). След завършване се присъжда академичното звание доктор по ветеринарна медицина.

През първите четири години студентите посещават теоретични и практически часове по социални, основни, зоотехнически, предклинични и някои клинични предмети. През последните две години на курса те участват в теоретични и практически часове по редовни клинични предмети, курсове, свързани с общественото здраве и задължителни избираеми предмети според избраната от тях ориентация (Селскостопански животни и коне; Хигиена и технологии на храните за животни и Ветеринарно здравеопазване; Домашни любимци). Освен това те участват в практическа работа във ветеринарни организации, ферми и хранително-вкусовата промишленост (извънфакултетни класове в амбулаторни клиники и организирана професионална работа на терен), чрез което са в състояние да придобият пълните знания и умения, необходими за бъдещето им професия.... [-]

Хърватска Загреб
Октомври 2020
Английски
Редовно обучение
6 години
Кампус
Научете повече на английски