Медицински екипи са изготвени въз "Работа Лечение" специалност във факултета. Основни медицина предмети се изучават в 1-3 курсове, клинични дисциплини се изучават в 4-6 курсове.

Някои студенти, различаващи се по образование имат възможност да се направи практическа работа в университети от различни страни (като Турция, Германия, САЩ, България, Румъния, Италия) предсрочно период диплома.

Талантливите студенти от факултета се опитват за научно-изследователски работи на реалните проблеми на медицината на Student научно дружество, заедно с образованието си.

16 отдели и 1 акт разбира се при профилактичен факултет на II лечение. 3 от тях са теоретични, 14 са клиниките отдели. Научно-изследвания се извършват по отдели на различни проблеми и решения на проблеми, свързани с медицината, заедно с образованието.

медицина

В момента 303 лице на професор-учителя персонал работят в I факултет Лечение-превенция, един от служителите на факултета е член на НСА на Азербайджан, Two човек са действителните член на Руската AMS, 34 души са докторът на медицинските науки, 28 лица са професорите, 175 лица са PHD на медицинските науки. 217 души от персонала на учителите имат научна степен (71,5%).

Служителите на някои ведомства притежават научни степени (онкологични, I хирургични документи). 4 научни кандидати работят в отделите на I и III хирургични болести, онкология и аз вътрешни болести. 3 служители на Факултета са доктори на медицинските науки на Факултета. 119 лица помощ предоставят услуги им за успешното провеждане на учебния процес.

Технология на основните предмети се извършват в тренировъчна база на университета, клиника подчинява на терапевтични клиники за обучение, в основни клиники и поликлиники и в Научно-изследователски кардиология, Научно-изследователски Pediatric, Национален Профилактичната и Медицински институт за рехабилитация и Научно Surgical Centre кръстен Академик M.Topchubashov които са снабдени с модерни пречиствателни-диагностика.

Студентите, завършили Лечение специалност проучване на пребиваване за да стане анестезиолог-кислороден апарат, общ хирург, неврохирург, пластичен хирург, сърдечно-съдовата хирург, травматично-ортопедични, otoriloringolog, офталмолог, онколог, акушерка-гинеколог, уролог, терапевт, кардиолог, нефролози, гастроентеролог, хематолог, dermatovenerologist, ревматолог, ендокринолог, infecsionist,, невропатолог, психиатър, експерт по наркология, физиотерапевт, имунолог, алерголог, физиотерапевт, лъчеви диагностика, микробиолог, patoloqoanatomist, съдебно медицинска експертиза и генетични специалитети. Също студенти, които не желаят да учат постоянно пребиваване могат да работят като лекар-терапевт, Геронтолог, лекар-лаборант, имунолог, infectionist, семеен лекар, микробиолог, virusologist, Физиотерапевт, Физиотерапевт, Наркология, физиотерапевт, лекар-статистика, лекар-методист , лекар на терапевтичното физическа подготовка, спешна и първият лекар помощ.

Изисквания

High School Diploma с Пропуски в химия, биология, физика, плюс средно ниво на английски еквивалент на, IELTS 5.5 (TOEFL 550); или с клас на TRC International University Foundation Програма Pass.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 2 курсове в Azerbaijan Medical University »

Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2020
Duration
Редовно обучение
По място
По дата
Start Date
Септ. 2020
Крайна дата за записване

Септ. 2020