Интегративен MScR на невронауката

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Проучен профил

MSc by Research in Integrative Neuroscience е едногодишна програма за пълно работно време, обхващаща всички нива на съвременната неврология, което я прави идеална програма за подготовка за докторска степен.

Ние включваме молекулярна, клетъчна, системна, регенеративна, когнитивна, клинична и изчислителна неврология. Също така ви позволяваме да изберете вашата специалност още от самото начало, което ви позволява да оформите своето учене около интересите и целите на кариерата си.

Структура на програмата

Започвате с обучен компонент през първите 12 седмици и посещавате „тематични седмици“, които протичат успоредно с избираеми курсове.

Избирателните курсове се провеждат през първите 12 седмици по два полудневни седмично. Те ще ви дадат по-задълбочен поглед върху концепциите и методологията на конкретна област от интерес.

За вашето проучване, можете да изберете налични проекти или да се свържете с главните изследователи от повече от 120 групи в общността на невронауката в Единбург, за да разработите свой собствен проект, който може да варира от психология до нанонауки.

Можете да решите да направите два последователни проекта, за да придобиете силен преглед на изследователските области или да направите по-дълъг проект, за да получите по-задълбочен лабораторен опит в една област.

Примери за завършени проекти са:

 • Първоначална пластичност на Axon в миши модел на синдрома на крехкото Х (Peter Kind)
 • Когнитивна и двигателна функция при невродегенеративни заболявания (Thomas Bak)
 • Взаимодействия на амилоид-бета и тау при предизвикване на когнитивен спад в нов модел на болестта на Алцхаймер (Тара Спиърс-Джоунс)
 • Роля на първичните реснички в развитието на стволови клетки по време на развитието на мозъчната кора (Thomas Theil)

Година 1

Задължителни курсове

Трябва да вземете тези курсове

 • Невровизуални изследвания за завършили невролози NEME11040 10 кредита
 • Преглед на Neuroscience NEBM11011 10 кредита
 • Ефективни презентации LISC11051 0 кредита
 • Писане на наука LISC11053 0 кредита
 • Планиране на проекти и етика в научните изследвания LISC11052 0 кредита
 • Представяне на данни за изследвания на невронауката NEBM11005 20 кредита
 • Предложение за изследвания (Невронаука) NEBM11007 20 кредита
 • Изследователско обучение (Невронаука) NEBM11016 20 кредита
 • Магистърска дисертация (Невронаука) Трябва да се премине на 50% и да се вземе по време на блок 5 (Sem 2) и след NEBM11002 80 кредита

Опции за курса

Изберете точно 20 кредита от следните курсове

Наличието на избираеми курсове зависи от броя на студентите. Въпреки че ще се правят всички опити за разпределяне на студентите в предпочитаните от тях избираеми избираеми курсове, където търсенето е голямо, ние не можем да гарантираме това. Студентите трябва да проверят подробности за курса за информация за разписанието и местоположение, тъй като курсовете се преподават в редица сайтове в университета.

Избраните курсове трябва да се провеждат по време на семестър 1

 • Невронни схеми NEBM11012 20 кредита
 • Невродегенерация и регенерация NEBM11013 20 кредита
 • Невроразвиващи разстройства NEBM11014 20 кредита
 • Невробиология на развитието NEBM11015 20 кредита
 • CMVM Научно академично писане TPGR11004 0 кредита

Кариерни възможности

Тази програма е предназначена да ви помогне с изследователската си кариера. Над 90% от студентите по магистърска степен по изследвания в областта на интегративната невронаука имат положителни следващи дестинации, включително докторантура, изследователска или клинична кариера.

Изисквания за вход

Обединеното кралство 2: 1, или негов международен еквивалент, в биологичните науки (включително неврологията) или медицинска, стоматологична или ветеринарна степен.

Изисквания на английски език

Трябва да демонстрирате ниво на компетентност по английски език на ниво, което ще ви позволи да постигнете успех в обучението си, независимо от вашата националност или държава на пребиваване.

Приемаме следните квалификации по английски език в посочените степени:

 • IELTS Academic: общо 6,5 (поне 6,0 във всеки модул)
 • TOEFL-iBT: общо 92 (поне 20 във всеки модул)
 • PTE Academic: общо 61 (най-малко 56 във всеки от секциите „Комуникативни умения“; секциите „Активиране на умения“ не се вземат предвид)
 • CAE и CPE: общо 176 (поне 169 във всеки модул)
 • Trinity ISE: ISE II с различия във всичките четири компонента

Вашата квалификация по английски език трябва да е на не повече от три години и половина от датата на започване на програмата, която кандидатствате за обучение, освен ако не използвате IELTS, TOEFL, PTE Academic или Trinity ISE, като в този случай тя не трябва да е повече от две години.

Степени, преподавани и оценявани на английски език

Ние също така приемаме бакалавърска или следдипломна степен, която се преподава и оценява на английски език в повечето английски говорими страни, както са дефинирани от Великобритания Визи и Имиграция:

Ние също така приемаме степен, която се преподава и оценява на английски от университет в нашия списък с одобрени университети в държави, които не са мнозинство англоезични.

Ако не сте гражданин на английска държава с мнозинство, тогава степента ви трябва да е на не повече от три години и половина в началото на учебната ви програма.

Схема за одобрение на академични технологии

Ако не сте гражданин на ЕС, ЕИП или Швейцария, може да ви е необходим сертификат за издаване на сертификат за одобрение на академични технологии, за да проучите тази програма.

Такси и разходи

Такса за обучение: Сърдечно-съдова биология (MSc by Research)

Академична сесия Начало / ЕС Overseas / International Онлайн дистанционно обучение Допълнителни разходи по програмата
2019/0 £ 8300 £ 26,600 £ 3000

Годишна такса за обучение

Учениците на редовни и задочни програми за обучение от повече от една година трябва да знаят, че годишните такси за обучение подлежат на преразглеждане и обикновено се увеличават с около 5% годишно. Това годишно увеличение трябва да се вземе предвид, когато кандидатствате за програма.

Стипендии и финансиране

Правителствени заеми на правителството на Обединеното кралство

Ако живеете във Великобритания, е възможно да кандидатствате за следдипломна заем от едно от правителствата на Обединеното кралство. Видът и размерът на финансовата подкрепа, на която отговаряте на условията, ще зависят от вашата програма, продължителността на обучението ви и статута ви на пребиваване. (Програмите, изучавани на непълно работно време, не са допустими.)

Как да кандидатствам

Трябва да подадете две препратки в молбата си.

При попълване на онлайн формуляра за кандидатстване не се изисква да попълвате предложение за проучване. Ще изберете първия си изследователски проект в началото на програмата. (Моля, игнорирайте автоматично генерирани имейли, изискващи тази информация от вас по време на процеса на кандидатстване.)

Ще бъдете официално интервюирани (лично, чрез видеоконферентна връзка или Skype).

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations.

Together we form a unique grouping in the UK where vets, medics and biomedical scientists work together and study the common causes of disease that affect our populations. Свиване