DHSc по спортна наука

Общ преглед

Описание на програмата

Чрез докторската дисертация, в която квалификацията най-накрая завършва, студентът, който отговаря на изискванията, би показал доказателства за независима и оригинална научна работа. Тезата би представлявала решителен принос към познаването и вникването в дисциплината, както и в областта на научните изследвания. Квалифициращите се студенти ще покажат приложна компетентност в методологията на изследователската дейност и правилното писмено и / или устно общуване в процеса на изследване и констатациите. Студентът трябва да може да разсъждава върху своите научни решения и приложения, за да оцени ефекта от тях в холистичния контекст на научните изследвания в спортната индустрия.

Relay runner

В University of Johannesburg „Бъдещето. Нова концепция. " не е просто закачлива фраза

Институцията поема водещата роля в Африка в 4-тото мислене за индустриална революция, преосмислянето на бъдещето на всички дисциплини 4IR е следващата вълна на индустриализация, която трябва да разберем и оформим, за да изградим бъдещето на тази държава - и на континента Африка - толкова богато заслужават. 4IR не е само за роботиката и автоматизацията; става въпрос за напредъка на обществото за овластяване на хората и възпитанието на поколенията.

С напредването на света в четвъртата индустриална революция, UJ с „Образование 4IR“ - въвеждане на 4IR мислене и технологии в учебната програма в различни курсове и използване на иновативни смесени технологии на обучение. Това означава, че завършилите UJ са по-добре подготвени да приемат бъдещето на бизнеса и индустрията, тъй като AI и 4IR играят по-голяма роля в начина, по който живеем и работим.

В University of Johannesburg наше задължение е да приемем гордо и смело бъдещите лидери на страната ни гордо и смело през невъобразимите сложности на 4IR, за да могат те да се възползват изцяло и да осигурят по-добро утре. Бъдещи лидери като теб! Тук водим смел разговор; тласкане и оформяне на дизайна на ново утре. Тук предприемаме действия и изграждаме новия свят.

Изисквания за прием:

Ще бъде предоставен достъп на студента, който притежава квалификация на магистратура на ниво NQF 9 (генерира минимум 180 кредита) със среден пропуск минимум 65%.

Продължителност на програмата:

  • Пълно работно време: Минимум 2 години и максимум 4 години
  • Непълно работно време: Минимум 2 години и максимум 5 години

Данни за контакт:

Име: Професор C Roux Тел 011 559 6962 / Email: croux@uj.ac.za.

Последна актуализация May 2020

За учебното заведение

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Научете повече

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Свиване