DHSc в оптометрията

Общ преглед

Описание на програмата

Оптометристите са първични практикуващи за повечето проблеми, свързани със зрението и очното здраве и са обучени да диагностицират, управляват и лекуват множество проблеми, свързани със зрителното здраве, които включват, но не се ограничават до монтирането и предписването на очила и контактни лещи, диагнозата и лечение (без операция) на мускулни отклонения, лечение на леки очни наранявания, диагностика и лечение на заболявания като глаукома и диагностика на други като диабетна ретинопатия.

Основната цел на тази квалификация е да предостави на квалифицираните студенти способност да:

  1. Провеждайте независими оригинални и творчески научни изследвания.
  2. Допринасяйте със значителни знания и вникване в оптометрията, както и специфичната дисциплина на изследването.
  3. Показване на умения в свързани изследователски методологии и в правилното формулиране чрез докторска дисертация.
  4. Размислете върху вземането на решения, самонасочеността и приноса към оптикометричната наука.
  5. Може да се направи само научен доктор.

135536_pexels-photo-2453727.jpeg

В University of Johannesburg „Бъдещето. Нова концепция. " не е просто закачлива фраза

Институцията поема водещата роля в Африка в 4-тото мислене за индустриална революция, преосмислянето на бъдещето на всички дисциплини 4IR е следващата вълна на индустриализация, която трябва да разберем и оформим, за да изградим бъдещето на тази държава - и на континента Африка - толкова богато заслужават. 4IR не е само за роботиката и автоматизацията; става въпрос за напредъка на обществото за овластяване на хората и възпитанието на поколенията.

С напредването на света в четвъртата индустриална революция, UJ с „Образование 4IR“ - въвеждане на 4IR мислене и технологии в учебната програма в различни курсове и използване на иновативни смесени технологии на обучение. Това означава, че завършилите UJ са по-добре подготвени да приемат бъдещето на бизнеса и индустрията, тъй като AI и 4IR играят по-голяма роля в начина, по който живеем и работим.

В University of Johannesburg наше задължение е да приемем гордо и смело бъдещите лидери на страната ни гордо и смело през невъобразимите сложности на 4IR, за да могат те да се възползват изцяло и да осигурят по-добро утре. Бъдещи лидери като теб! Тук водим смел разговор; тласкане и оформяне на дизайна на ново утре. Тук предприемаме действия и изграждаме новия свят.

Изисквания за прием:

Съответна магистърска степен. Обърнете се към академичните правила на University of Johannesburg

Продължителност на програмата:

  • Пълно работно време: Минимум 2 години и максимум 4 години
  • Непълно работно време: Минимум 2 години и максимум 5 години

Данни за контакт:

Име: Д-р I Metsing / Тел 011 559 6292 / Email: ingridm@uj.ac.za.

Последна актуализация May 2020

За учебното заведение

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Научете повече

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Свиване