DHSc в медицински и образни лъчения

Общ преглед

Описание на програмата

Целта на доктора. (Health Sciences) е да насърчава кариерното развитие на студентите в областта на здравните науки, като дава възможност на студентите да провеждат независими, нови изследвания в рамките на конкретна дисциплина или по мултидисциплинарен начин в науките за здравето, които ще допринесат за знанията и практиката в областта на здравните науки. Определящата характеристика на тази програма е, че кандидатът е длъжен да демонстрира изследователска способност на високо ниво и да направи важен и оригинален академичен принос на границите на здравните науки. Резултатите от изследванията трябва да са с качество, за да удовлетворят партньорската проверка и заслугите за публикуване. Предвижда се студентът да предприеме оригинални изследвания. Студентът, който успешно завърши тази квалификация, ще може да прилага умения за решаване на проблеми на по-високо ниво и критично, рефлективно мислене на най-напредналите академични нива в областта на медицинските изображения и радиационните науки (MIRS).

Може да се направи само научен доктор.

Woman Receives Mammogram. An African-American female technician positions a Caucasian woman at an imaging machine to receive a mammogram. Creator: Rhoda Baer

В University of Johannesburg „Бъдещето. Нова концепция. " не е просто закачлива фраза

Институцията поема водещата роля в Африка в 4-тото мислене за индустриална революция, преосмислянето на бъдещето на всички дисциплини 4IR е следващата вълна на индустриализация, която трябва да разберем и оформим, за да изградим бъдещето на тази държава - и на континента Африка - толкова богато заслужават. 4IR не е само за роботиката и автоматизацията; става въпрос за напредъка на обществото за овластяване на хората и възпитанието на поколенията.

С напредването на света в четвъртата индустриална революция, UJ с „Образование 4IR“ - въвеждане на 4IR мислене и технологии в учебната програма в различни курсове и използване на иновативни смесени технологии на обучение. Това означава, че завършилите UJ са по-добре подготвени да приемат бъдещето на бизнеса и индустрията, тъй като AI и 4IR играят по-голяма роля в начина, по който живеем и работим.

В University of Johannesburg наше задължение е да приемем гордо и смело бъдещите лидери на страната ни гордо и смело през невъобразимите сложности на 4IR, за да могат те да се възползват изцяло и да осигурят по-добро утре. Бъдещи лидери като теб! Тук водим смел разговор; тласкане и оформяне на дизайна на ново утре. Тук предприемаме действия и изграждаме новия свят.

Изисквания за прием:

Минималното изискване за прием е магистърска степен по MIRS или квалификация по радиография или еквивалент. Изборът се основава на одобрение от Комитета за висши степени на факултета.

Продължителност на програмата:

  • Пълно работно време: Минимум 2 години и максимум 4 години
  • Непълно работно време: Минимум 2 години и максимум 5 години

Данни за контакт:

Име: г-жа L Hazell / тел 011 559 6244 / имейл: lynneh@uj.ac.za

Последна актуализация May 2020

За учебното заведение

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Научете повече

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Свиване