DHSc в здравеопазването на околната среда

Общ преглед

Описание на програмата

Здравето на околната среда е здравна дисциплина, която се фокусира върху предотвратяването и контрола на физически, химични и биологични опасности, вредни за човешкото здраве.

Целта на тази квалификация е да предостави на квалифицираните студенти аналитични специфични компетенции за решаване на проблеми и рефлексивни компетенции на напреднало академично ниво, което завършва с изготвянето на дисертация в областта на здравето на околната среда.

In so many ways, gardening is a very beneficial activity, not only for the environment, but for those who partake in this exercise. While wearing protective gloves, this boy was enjoying the fresh outdoor air, as he was planting what appeared to be vegetables in his raised-bed home garden.

В University of Johannesburg „Бъдещето. Нова концепция. " не е просто закачлива фраза

Институцията поема водещата роля в Африка в 4-тото мислене за индустриална революция, преосмислянето на бъдещето на всички дисциплини 4IR е следващата вълна на индустриализация, която трябва да разберем и оформим, за да изградим бъдещето на тази държава - и на континента Африка - толкова богато заслужават. 4IR не е само за роботиката и автоматизацията; става въпрос за напредъка на обществото за овластяване на хората и възпитанието на поколенията.

С напредването на света в четвъртата индустриална революция, UJ с „Образование 4IR“ - въвеждане на 4IR мислене и технологии в учебната програма в различни курсове и използване на иновативни смесени технологии на обучение. Това означава, че завършилите UJ са по-добре подготвени да приемат бъдещето на бизнеса и индустрията, тъй като AI и 4IR играят по-голяма роля в начина, по който живеем и работим.

В University of Johannesburg наше задължение е да приемем гордо и смело бъдещите лидери на страната ни гордо и смело през невъобразимите сложности на 4IR, за да могат те да се възползват изцяло и да осигурят по-добро утре. Бъдещи лидери като теб! Тук водим смел разговор; тласкане и оформяне на дизайна на ново утре. Тук предприемаме действия и изграждаме новия свят.

Изисквания за прием:

Магистърска степен със средно 65% по здравеопазване на околната среда или еквивалентна квалификация при еквивалентен стандарт, определен от Катедрата на научните изследвания и одобрен от Факултетния съвет. Подборът се основава на академичните заслуги и на одобрението на Катедрата на научния комитет.

Продължителност на програмата:

  • Пълно работно време: Минимум 2 години и максимум 4 години
  • Непълно работно време: Минимум 2 години и максимум 5 години

Данни за контакт:

Име: г-жа C Mokoatle / тел 011 559 6229 / имейл: charlottem@uj.ac.za.

Последна актуализация May 2020

За учебното заведение

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Научете повече

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Свиване