HEALTHCARESTUDIES

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Дърам

Сертификатът е кратка образователна програма, която помага на студентите да получат образование и подготовка, от което се нуждаят за да отговарят на изискванията за промоции в кариера или да допълнят своите съществуващи академични постижения. Тези програми обикновено се завършват за по-малко от една година.

Дистанционното обучение или дистанционно обучение е начин на предоставяне на образование и обучение, често на индивидуална основа, за студентите, които не присъстват физически на територията на колежа.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Durham се намира в Северна Каролина и е дом на известния Duke University. Градът винаги е бил политически наклонена към Демократическата партия, гласува за демократични президенти от 1869 година.

Университетите и бизнес училищата в Дърам. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Дърам тук, и се свържете с тях директно!

2 резултата за Магистратура, Дърам, Дистанционно обучение Filter

Сертификат за ръководство в здравеопазването

Dignity Health Global Education in collaboration with Duke Corporate Education
Certificate
<
Редовно
<
12 седмици
Английски
Онлайн обучение

Създадена за здравни специалисти, които се стремят да водят по ефективен начин, тази програма учи лидерите да оценяват себе си, да подобряват комуникацията, да изграждат отнош ...

Научете повече

Сертификат за лидерство на медицинска сестра

Dignity Health Global Education in collaboration with Duke Corporate Education
Certificate
<
Редовно
<
16 седмици
Английски
Онлайн обучение

Този курс учи и дава възможност на медицинските сестри да оценяват себе си, да водят други и да вземат динамични и обмислени решения въз основа на придобитите умения, разработ ...

Научете повече