Filter
Certificate
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Някои образователни програми предлагат сертификат за завършване, а не една степен. Тези програми осигуряват необходимите класове, за да се подготви един студент в конкретна област. Понякога един студент, който вече работи ще спечелят сертификат да се фокусира върху определена концентрация или за подобряване на капацитета им да получават по-висока заплата.

Какво е сертификат при храненето? Този тип сертифициране изисква образователен ценз по биология, химия, математика, както и други свързани с тях области на науката. Занятията ще се концентрират върху храненето, науката за храненето, диететиката, и други, свързани с учебните програми. Студентите ще се разделят времето си между обучение в класна стая и контролиран клинично обучение. Някои или всички работа в клас може да бъде на разположение онлайн. След като получава сертификат, кандидатите могат да влизат в работната сила или да решат да продължат образованието си.

В допълнение към получаване на емпирични знания на храненето и науката за храненето, учениците също ще подобрят уменията, които могат да се възползват им потенциал за печалба.Критично мислене и решаване на проблеми умения, заедно с междуличностни умения, ще подпомогне кандидатите в работата си възможности. Добрата комуникация ще бъде ценна при работа с клиенти, които могат да бъдат чувствителни и уязвими.

Сертификатите могат да бъдат получени в различни образователни среди, включително университети, колежи, онлайн програми за инструктаж и търговски училища. Цената за една програма сертификат зависи не само от институцията, но и мястото, където той се предлага. Учениците трябва да се свържат с признания офиса на съоръжението живот искат да присъстват, за да се определи разноски и други такси.

Със сертификат за храненето на учениците ще бъдат компетентни да работят с пациентите и медицинските специалисти в офиси, клиники, кафенета, клубове, здравни и други съоръжения, които предлагат на хранителна помощ. Хората в тази област могат да осигуряват храненето консултиране и създават програми и групи за подкрепа за подобряване на общото здравословно състояние.Някои студенти могат да предпочетат да се специализира в създаването на академичните изследвания, вместо да работи с широката общественост.

Уроци могат да бъдат предлагани на пълно или непълно работно време, за да даде на студентите гъвкавост при своите графици. Ако искате да започнете класове за сертификат за хранене, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

Научете повече Свиване

2 резултата за Наука на храненето

E-Learning University of Athens

Този онлайн курс се фокусира върху профилактиката на сърдечно-съдовите заболявания чрез правилното хранене и промените, които трябва да се направят в диетата на основата ... [+]

Този онлайн курс се фокусира върху профилактиката на сърдечно-съдовите заболявания чрез правилното хранене и промените, които трябва да се направят в диетата на основата на сърдечносъдови проблеми и рискови фактори за тях (напр. Хипертония, повишени кръвни липиди, кръвна захар и т.н.). Основава се на експертизата на Атинския университет по здравни теми и успешно работи през последните години на гръцки език, имайки до момента много завършили.... [-]

Гърция Athens
Запитване на информация
Английски
24 седмици
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Pacific Rim College

Холистичният Nutrition програма Certificate (HNCP) е уникален 4-месечна програма, която запознава студентите с цялата храни хранене и лекарствени употреби на храните в съ ... [+]

Холистичният Nutrition програма Certificate (HNCP) е уникален 4-месечна програма, която запознава студентите с цялата храни хранене и лекарствени употреби на храните в съответствие с различните култури.

Възпитаниците на тази програма може да използва знанията и опита, придобит да се застъпва за по-здрави и по-устойчиви избор на храни. Те могат да работят в сектора на здравеопазването и уелнес дребно, растат и се поддържа градските и селските градини, подпомага семейството и приятелите си при вземането на по-здравословен избор на храни, или приет във вуз в дипломата за холистична програма Nutrition в КНР.... [-]

Канада Victoria
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
4 месеца
Кампус
Научете повече на английски