Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програма сертификат обикновено е по-кратък и по-здраво, отколкото целенасочена програма степен. Тя води до сертифициране в специфична техническа или професионална област. Какво е сертификат по фармакология? Програми… Научете повече

Програма сертификат обикновено е по-кратък и по-здраво, отколкото целенасочена програма степен. Тя води до сертифициране в специфична техническа или професионална област.

Какво е сертификат по фармакология? Програмите, водещи до този вид сертификат могат да бъдат общи, или да се съсредоточат върху специфика като фармацевтична безопасност, токсикология или ветеринарна фармакология. Всяка от тези програми ще започне с основен преглед на ролята на медицината в текущите практики терапия, както и на хората или животните биологията и физиологията.

Уменията научили в сертификат по фармакология програма ще ви помогнат във всяка област на здравеопазването, свързани, от лицензиран практически медицински сестри (LPN) да ветеринарна аптека или технология. Ще научите за двете наркотици рецепта и регулиране на наркотици.

Общите разходи за тази сертификация са повлияни от фактори, като например това, което държавата вашето училище е в и дали ви изберат за един студент или следдипломна сертифициране.Разходите също варира от училище в училище в рамките на една и съща страна и с един и същи вид на програмата. Може да имате възможност да кандидатстват за стипендии или финансова помощ за компенсиране на разходите за обучението си.

Получаването на сертификат по фармакология може да ви подготви да работи като ветеринарен или клиничен фармаколог или токсиколог. Възможности съществуват също и в областта на криминалистиката токсикология. Ако предпочитате да работи като изследовател, може да имате възможност да си намерят работа с фармацевтичен или регулаторен компания. Вие също може да се използва този сертификат като трамплин, за да се квалифицира като професор в катедрата по фармакология колеж или университет.

Онлайн курсове по фармакология се предлагат от много колежи и университети, и могат да бъдат добра възможност да се повишат настоящите си умения, за работа или за преход в нова сфера, особено ако вече работят на пълен работен ден и се нуждаят от гъвкавост в графика.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

Свиване
University of California, Irvine - Division of Continuing Education
USA Online, Съединени Американски Щати

Демонстрирането на ефективността и безопасността на новите медицински продукти е критична част от процеса на разработване на медицински продукти и изисква значителни ресурси з ... +

Демонстрирането на ефективността и безопасността на новите медицински продукти е критична част от процеса на разработване на медицински продукти и изисква значителни ресурси за постигане. Нашата програма задоволява нарастващата нужда от професионално обучение, което гарантира проектиране и провеждане на клинични изпитания за успех. Учебният план предоставя всеобхватни познания за координиране, наблюдение и управление на клинично изпитване в рамките на добри клинични практики и регулаторни изисквания. Учебният курс осигурява безценно преживяване за сертификата. -
Certificate
Задочно обучение
12 месеца
Английски
Онлайн обучение