close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Сертификатът има редица функции. Тя може да подготви учениците за по-нататъшно проучване в областта на фокус, или тя може да доведе директно до работа или кариера. Сертификати са достъпни за студенти, както и текущите п… Научете повече

Сертификатът има редица функции. Тя може да подготви учениците за по-нататъшно проучване в областта на фокус, или тя може да доведе директно до работа или кариера. Сертификати са достъпни за студенти, както и текущите професионалисти.

Какво е сертификат по патология? Тази учебна програма дава на студентите знания и умения за събиране на кръв и други патологични образци. Всяка програма ще варира, но теми, адресирани често включват кръвопускане (събиране на кръв), техники за събиране на патология, обслужване на клиенти, здраве работа и безопасност, контрол на инфекциите, електрокардиография (ЕКГ), и медицинската терминология. Някои програми могат също да предоставят възможности за стажове в местните здравни заведения, преди завършване на сертификата.

Този сертификат е често от полза за тези, които искат да работят в областта на медицината, но не искат да прекарват години в училище.Тя може също така да се възползват тези, които са в официална програма медицинско образование, но искат да усъвършенстват своите умения в тази област.

Разходите, свързани с спечелил този сертификат може да варира от едно място на друго. Училища по цял свят предлагат тази програма, така че мястото е голям фактор в разходите. Други фактори включват дължината на програмата и специфичните изисквания на програмата. Учениците трябва да се обадят на училищата директно да разберете за обучение и такси.

Получаването на този сертификат често подготвя студентите за различни възможности за заетост. Типични заглавия позиции включват патология асистент, офицер взимане на пробата, лаборатория помощник, патология колектор, образец рецепция асистент, и оперативна офицер. Работодателите включват болници, клиники, на възраст от центрове за грижи, както и на частния сектор.Получаването на този сертификат е също често от полза за работа в други медицински професии, като например медицински сестри, медицински специалисти, лабораторни специалисти, изследователи, и тези, които работят във фармацевтичните и биотехнологични производства.

Използвайте нашата онлайн база данни, за да намерят перфектния училището. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Свиване
format_list_bulleted Филтри
Southern Cross Education Institute
Мелбърн, Австралия +1 Още

Тази квалификация обхваща работници, които предприемат действия по събиране на кръв и други образци патология под наблюдение. ... +

Тази квалификация обхваща работници, които предприемат действия по събиране на кръв и други образци патология под наблюдение. -
Certificate
Редовно
34 седмици
Английски
Ян. 2021
Кампус

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук