Filter
Certificate
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за сертификати са варианти на обучение, които помагат на студентите да придобият знания и опит под ръководството на квалифицирани преподаватели. Някои студенти се записват за тези програми за да придобият необходими умения и опит да напреднат в професионалната си област.

Студентите по медицина ще станат лекари, медицински сестри и хирурзи на утрешния ден. Тази широка област се занимава с профилактиката, диагностиката и лечението на заболяванията. Той обикновено обхваща изследването на човешкото тяло, както и фармацевтичните продукти, хирургията и други медицински техники.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

2 резултата за Медицина

University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Демонстрирането на ефективността и безопасността на новите медицински продукти е критична част от процеса на разработване на медицински продукти и изисква значителни ресу ... [+]

Преглед

Демонстрирането на ефективността и безопасността на новите медицински продукти е критична част от процеса на разработване на медицински продукти и изисква значителни ресурси за постигане. Нашата програма задоволява нарастващата нужда от професионално обучение, което гарантира проектиране и провеждане на клинични изпитания за успех. Учебният план предоставя всеобхватни познания за координиране, наблюдение и управление на клинично изпитване в рамките на добри клинични практики и регулаторни изисквания. Учебният курс осигурява безценно преживяване за сертификата.... [-]

Съединени Американски Щати САЩ онлайн
Отворено кандидатстване
Английски
Задочно обучение
12 - 18 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски
edX

Научете основите на човешката анатомия, като разберете основните системи на органи, техните функции и взаимоотношения в тялото. ... [+]

Научете основите на човешката анатомия, като разберете основните системи на органи, техните функции и взаимоотношения в тялото.

В тази XSeries ще изследвате човешката анатомия с помощта на системен подход и огромна библиотека от мултимедийни материали, така че можете да разберете характеристиките на различните органи на органи във връзка с формата и функцията на човешкото тяло.

... [-]
Съединени Американски Щати Кеймбридж
Септември 2020
Английски
Задочно обучение
14 - 32 седмици
Онлайн обучение
Научете повече на английски