Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Канада offering law degrees

Сертификатът е кратка образователна програма, която помага на студентите да получат образование и подготовка, от което се нуждаят за да отговарят на изискванията за промоции в кариера или да допълнят своите съществуващи академични постижения. Тези програми обикновено се завършват за по-малко от една година.

Ако си мислиш за всяка система на висшето образование, което ще се отрази на живота си положително, докато ви дава практически знания и умения, а след това Канада "и образователната система е това, което ви трябва. Пътуване до Канада за вашето образование ще ви накара да оцените творчеството и иновациите на преподавателите в тези институции за висше обучение.

Law schools and universities for law degrees Канада. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Канада here.

Резултати Filter

Свидетелство за интервенция на заболяването на феталния алкохолен спектър (FASD)

University of New Brunswick College of Extended Learning
Онлайн обучение Редовно обучение 20 седмици Отворено кандидатстване Канада Фредериктън

Тази програма е предназначена да предостави на участниците основните умения, които да се прилагат в различни роли и поддържащи сектори.

Graduate Certificate in Autism and Behavioural Science

Algonquin College
Онлайн обучение Редовно обучение Запитване на информация Канада Отава

холистичен хранителен сертификат

Pacific Rim College
Кампус Задочно обучение 4 месеца Запитване на информация Канада Виктория

Холистичният Nutrition програма Certificate (HNCP) е уникален 4-месечна програма, която запознава студентите с цялата храни хранене и лекарствени употреби на храните в съответствие с различните култури.

управление на здравето и човешките услуги сертификат завършил

Bow Valley College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 3 години Запитване на информация Канада Калгари + още 1

Тази програма сертификат е предназначен за професионалисти, които се интересуват от лидерската роля. Управление следдипломна Сертификатът за здравеопазването и човешките ресурси съчетава знанието здравеопазването и човешките ресурси сектор с бизнес умения, предоставяне на учащите с напреднал здравеопазването и човешките ресурси курсове, както и бизнес курсове, за да ги подготви за работа в ръководни позиции в областта на здравеопазването и ...

болница сертификат единица чиновник

Bow Valley College
Кампус Редовно обучение 8 месеца Запитване на информация Канада Калгари

Като болнично звено Клерк, ще се запази системата работи безпроблемно, което е от жизненоважно значение за успешното лечение на пациентите.

проучвания на хората с увреждания сертификат

Bow Valley College
Кампус Редовно обучение 8 месеца Запитване на информация Канада Калгари

Ще научите как да подкрепя благосъстоянието на децата и възрастните с увреждания, като се вземат активна роля в създаването на приобщаващи и различните общности.

сертификат помощник здравеопазването

Bow Valley College
Кампус Редовно обучение 4 месеца Запитване на информация Канада Калгари

Като помощник на здравеопазването, ще се превърне във важна част от грижата група лица от жизненоважно значение за системата на здравеопазването.

стоматологична сертификат бизнес асистент

Bow Valley College
Кампус Редовно обучение 8 месеца Запитване на информация Канада Калгари

Тази годишна програма Certificate (30 седмици) подготвя да управлява офис работния процес в денталната практика. Съдържанието включва стоматологичната наука, диаграми, бизнес комуникация, фактуриране, финансово управление, и компютърни умения. Завършилите имат отлични перспективи за работа и нашите цени за заетост са постоянно високи ...

сертификат помощник медицински кабинет

Bow Valley College
Кампус Редовно обучение 8 месеца Запитване на информация Канада Калгари

Ще се научите да се превърне в свързващо звено в успеха на една сложна и жизнена организация, набира необходимите умения, за да помогне на медицински практики процъфтяват.

холистичен сертификат за дула

Pacific Rim College
Кампус Редовно обучение 14 седмици Септември 2020 Канада Виктория

Холистичният сертификат Doula е 13,5 седмична, 270-часова програма, която подготвя студентите да работят както като Doulas, така и след Postpartum Doulas. Това е най-мащабната програма дула предлага в Северна Америка.

сертификат за билка на Общността

Pacific Rim College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 месеца Септември 2020 Канада Виктория + още 1

Програмата на Общността Билкар е уникална 4-месечна програма, която въвежда студентите в невероятния свят на растенията и тяхната медицинска употреба според различни култури.

Завършил сертификат за управление на здравни услуги

University of Lethbridge
Кампус Задочно обучение 18 месеца Запитване на информация Канада Летбридж

Сертификатът за дипломиране по управление на здравни услуги (GCHSM) се предлага съвместно от Dhillon School of Business и Факултета по здравни науки. Този сертификат е предназначен предимно за лица с висше образование в областта на здравеопазването или мениджмънта, които работят на пълно работно време и биха искали да преминат към (или наскоро са повишени в) управленска роля.

Сертификат в стоматологичен техник

CDI College
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Канада лека двуместна каляска

Разгледайте очарователния свят на стоматологията с програмата на денталния техник в CDI College . Покрива различни теми, включително протези, ортодонтия, мостове и корони

Диплома за работа с персонал

CDI College
Кампус Редовно обучение 100 часове Септември 2020 Канада Мисисага Скарбъроу + още 1

Специализираните специалисти в областта на здравеопазването са постоянно търсени. Програмата за персонално подпомагане на CDI College ще ви помогне да спечелите основните умения, за да осигурите подкрепа за клиенти в частни домове, жилищни центрове или центрове за възрастни.

Завършил сертификат за управление на резидентен стаж

Fanshawe College
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 година Януари 2020 Канада Лондон + още 2

Управлението на пребиваването в пенсия изисква динамичен набор от гъвкави умения, лидерство и силна етика. Програмата за управление на пенсионната резиденция на Fanshawe ще ви изведе на преден план в тази постоянно разширяваща се област. До 2030 г. повече от една четвърт от канадците ще бъдат на възраст над 65 години, а пенсионирането, което искат, е това, което можете да им помогнете. Ще усъвършенствате уменията си за критично мислене, способността ви да предоставяте ефективни услуги и да реализирате живот на пенсиониране. Ще научите и най-новите мотивационни техники в ръководството.