Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Канада offering law degrees

Сертификатът е кратка образователна програма, която помага на студентите да получат образование и подготовка, от което се нуждаят за да отговарят на изискванията за промоции в кариера или да допълнят своите съществуващи академични постижения. Тези програми обикновено се завършват за по-малко от една година.

Ако си мислиш за всяка система на висшето образование, което ще се отрази на живота си положително, докато ви дава практически знания и умения, а след това Канада "и образователната система е това, което ви трябва. Пътуване до Канада за вашето образование ще ви накара да оцените творчеството и иновациите на преподавателите в тези институции за висше обучение.

Law schools and universities for law degrees Канада. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Канада here.

Резултати Filter

Свидетелство за интервенция на заболяването на феталния алкохолен спектър (FASD)

University of New Brunswick College of Extended Learning
Онлайн обучение Редовно обучение 20 седмици Отворено кандидатстване Канада Fredericton

Тази програма е предназначена да предостави на участниците основните умения, които да се прилагат в различни роли и поддържащи сектори.

Graduate Certificate in Autism and Behavioural Science

Algonquin College
Онлайн обучение Редовно обучение Запитване на информация Канада Ottawa

холистичен хранителен сертификат

Pacific Rim College
Кампус Задочно обучение 4 месеца Запитване на информация Канада Victoria

Холистичният Nutrition програма Certificate (HNCP) е уникален 4-месечна програма, която запознава студентите с цялата храни хранене и лекарствени употреби на храните в съответствие с различните култури.

управление на здравето и човешките услуги сертификат завършил

Bow Valley College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 3 години Запитване на информация Канада Calgary + още 1

Тази програма сертификат е предназначен за професионалисти, които се интересуват от лидерската роля. Управление следдипломна Сертификатът за здравеопазването и човешките ресурси съчетава знанието здравеопазването и човешките ресурси сектор с бизнес умения, предоставяне на учащите с напреднал здравеопазването и човешките ресурси курсове, както и бизнес курсове, за да ги подготви за работа в ръководни позиции в областта на здравеопазването и ...

проучвания на хората с увреждания сертификат

Bow Valley College
Кампус Редовно обучение 8 месеца Запитване на информация Канада Calgary

Ще научите как да подкрепя благосъстоянието на децата и възрастните с увреждания, като се вземат активна роля в създаването на приобщаващи и различните общности.

сертификат помощник здравеопазването

Bow Valley College
Кампус Редовно обучение 4 месеца Запитване на информация Канада Calgary

Като помощник на здравеопазването, ще се превърне във важна част от грижата група лица от жизненоважно значение за системата на здравеопазването.

стоматологична сертификат бизнес асистент

Bow Valley College
Кампус Редовно обучение 8 месеца Запитване на информация Канада Calgary

Тази годишна програма Certificate (30 седмици) подготвя да управлява офис работния процес в денталната практика. Съдържанието включва стоматологичната наука, диаграми, бизнес комуникация, фактуриране, финансово управление, и компютърни умения. Завършилите имат отлични перспективи за работа и нашите цени за заетост са постоянно високи ...

сертификат помощник медицински кабинет

Bow Valley College
Кампус Редовно обучение 8 месеца Запитване на информация Канада Calgary

Ще се научите да се превърне в свързващо звено в успеха на една сложна и жизнена организация, набира необходимите умения, за да помогне на медицински практики процъфтяват.

холистичен сертификат за дула

Pacific Rim College
Кампус Редовно обучение 14 седмици Септември 2019 Канада Victoria

Холистичният сертификат Doula е 13,5 седмична, 270-часова програма, която подготвя студентите да работят както като Doulas, така и след Postpartum Doulas. Това е най-мащабната програма дула предлага в Северна Америка.

сертификат за билка на Общността

Pacific Rim College
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 4 месеца Септември 2019 Канада Victoria + още 1

Програмата на Общността Билкар е уникална 4-месечна програма, която въвежда студентите в невероятния свят на растенията и тяхната медицинска употреба според различни култури.

Завършил сертификат за управление на здравни услуги

University of Lethbridge
Кампус Задочно обучение 18 месеца Септември 2019 Канада Lethbridge

Сертификатът за дипломиране по управление на здравни услуги (GCHSM) се предлага съвместно от Dhillon School of Business и Факултета по здравни науки. Този сертификат е предназначен предимно за лица с висше образование в областта на здравеопазването или мениджмънта, които работят на пълно работно време и биха искали да преминат към (или наскоро са повишени в) управленска роля.

Завършил сертификат за управление на резидентен стаж

Fanshawe College
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 година Септември 2019 Канада London Simcoe Saint Thomas Woodstock + още 5

Управлението на пребиваването в пенсия изисква динамичен набор от гъвкави умения, лидерство и силна етика. Програмата за управление на пенсионната резиденция на Fanshawe ще ви изведе на преден план в тази постоянно разширяваща се област. До 2030 г. повече от една четвърт от канадците ще бъдат на възраст над 65 години, а пенсионирането, което искат, е това, което можете да им помогнете. Ще усъвършенствате уменията си за критично мислене, способността ви да предоставяте ефективни услуги и да реализирате живот на пенсиониране. Ще научите и най-новите мотивационни техники в ръководството.

Завършил сертификат по управление на здравни системи

Fanshawe College
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2019 Канада London Simcoe Saint Thomas Woodstock + още 3

Всяко здравно заведение или организация разчита на организирането на своите технологични системи. С упоритата работа на мениджърите и администраторите на здравните системи, които гарантират, че нещата вървят гладко, лекарите и сестрите са в състояние да изпълняват задълженията си по най-добрия начин. Програмата за управление на здравната система на Fanshawe ще ви подготви за една вълнуваща кариера в областта на здравната администрация и електронната здравна трансформация.

Сертификат в стоматологичен техник

CDI College
Кампус Редовно обучение Септември 2019 Канада Surrey

Разгледайте очарователния свят на стоматологията с програмата на денталния техник в CDI College . Покрива различни теми, включително протези, ортодонтия, мостове и корони

Диплома за работа с персонал

CDI College
Кампус Редовно обучение 100 часове Септември 2019 Канада Mississauga Scarborough + още 1

Специализираните специалисти в областта на здравеопазването са постоянно търсени. Програмата за персонално подпомагане на CDI College ще ви помогне да спечелите основните умения, за да осигурите подкрепа за клиенти в частни домове, жилищни центрове или центрове за възрастни.