Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Гърция offering law degrees

Сертификатът е кратка образователна програма, която помага на студентите да получат образование и подготовка, от което се нуждаят за да отговарят на изискванията за промоции в кариера или да допълнят своите съществуващи академични постижения. Тези програми обикновено се завършват за по-малко от една година.

Гърция развита образователната им система с висше образование в горната част. Над 40% от всички гърци живеят в Атина и там е също така, когато най-добрите възможности да упражняват по-висока степен на образование е. Граничи с Албания, Македония, България и Турция, Гърция е туристическа перла с една част от света "и фантастични плажове.

Law schools and universities for law degrees Гърция. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Гърция here.

Резултати Filter

курс по наномедицина: приложения в диагностиката и хирургията

E-Learning University of Athens
Онлайн обучение 10 седмици Запитване на информация Гърция Атина

Целта на тази е-обучителна програма е да запознае участниците в областта на нанодиагностиката и нанохирургията.

курс по стволови клетки и регенеративна медицина

E-Learning University of Athens
Онлайн обучение 10 седмици Запитване на информация Гърция Атина

Настоящият онлайн курс по биология на резетните клетки и регенеративна медицина има клиничен акцент, включващ основни аспекти на клетъчната терапия и тъканното инженерство.

курс по хранене, средиземноморска диета и лечение на сърдечно-съдови заболявания

E-Learning University of Athens
Онлайн обучение 24 седмици Запитване на информация Гърция Атина

Този онлайн курс се фокусира върху профилактиката на сърдечно-съдовите заболявания чрез правилното хранене и промените, които трябва да се направят в диетата на основата на сърдечносъдови проблеми и рискови фактори за тях (напр. Хипертония, повишени кръвни липиди, кръвна захар и т.н.).

курс по човешката репродукция

E-Learning University of Athens
Онлайн обучение 36 седмици Запитване на информация Гърция Атина

Курсът "Човешка репродукция" осигурява висококвалифицирано специализирано образование по биология, генетика, репродуктивна ендокринология и кандидатства за специалисти (гинеколози, ендокринолози, биолози, акушерки, изследователи, медицински сестри и др.).