Този кратък курс на CertHE за здравен мениджмънт е идеалното въведение за смесване на предизвикателствата на здравето и управлението. С индикативна продължителност на обучение от само 16 месеца, тази програма може да бъде завършена като самостоятелна квалификация или използвана като стъпка към пълната ни бакалавърска степен по бакалавърска степен (Hons).

По време на програмата ще получавате информация за тематичните здравни субекти, като същевременно започвате да изграждате връзки със съвременните проблеми в здравеопазването и тяхното взаимодействие с бизнеса и управлението. Ще получите също така разбиране на темите за управление, включително умения за управление на финансите и бизнес. Ще се научите да разпознавате основните предизвикателства, свързани с управлението на здравеопазването, както и как да съобщавате вашите идеи както устно, така и в контекста на писмена презентация.

В допълнение към специфичните за вас знания, които ще спечелите, ще разработите широк спектър от умения за прехвърляне, свързани с кариерата, включително способността да се разбират данни, да се решават проблеми и да се научите как да се съобразявате уверено и да обсъждате проблемите в професионална среда ,

Кариерни перспективи

Ние сме посветени на подобряването на пригодността за заетост сред нашите завършили. Нашите онлайн курсове ви дават възможност да подобрите перспективите си за кариера и да спечелите потенциал с комбинация от ключови умения, които са директно прехвърляеми на работното място.

Удостоверението за висше образование в управлението на здравеопазването е идеалният начин да подобрите своята автобиография и потенциално да постигнете напред в кариерата си в кратък период от време. По време на програмата ще подобрите уменията си в комуникацията, компютърната грамотност, интерпретирането на данни, решаването на проблеми и самомотивацията.

Програмата може да бъде първата стъпка към кариера в болничния мениджмънт, извънболничната помощ и общественото здравеопазване, да подпомага ръководителите на служби и много повече роли в бизнеса и здравето.

Изисквания за вход

Ние вярваме, че образованието трябва да бъде достъпно за всички, така че предлагаме Open Entry Route, което означава, че не се нуждаете от предишни академични квалификации, за да започнете курса на CertHE за здравен мениджмънт.

Ще ви бъде разрешено да започнете курса на CertHE за здравен мениджмънт и да направите оценка дали е подходящо за вас през първите три седмици. През това време трябва да преминете първия си набор от задания, за да продължите с обучението си.

Ако английският не е вашият първи език, вашият английски способности трябва да бъде равен на IELTS (Academic) резултат от 6.0.

Ако не притежавате IELTS или еквивалентна квалификация, изискваме от студентите да подадат безплатен онлайн тест по английски език.

Не е нужно да доказвате знанията си по английски език, ако сте гражданин на някоя от тези страни или сте завършили квалификация, съответстваща на степен в Обединеното кралство.

21-дневна гаранция за връщане на парите

Искаме да Ви дадем възможност да изпитате курс за University of Essex Online за 21-дневен пробен период. Ето защо ние представихме нашата гаранция за връщане на парите. Ако започнете курса и решите, че не е за вас през първите три седмици, ще получите пълно възстановяване на сумата.

Обучение и оценка

Изучаването онлайн ви дава свободата да изучавате кога и къде ви е удобно - у дома, по време на обедния ви час или навсякъде другаде имате достъп до интернет.

Всички наши онлайн курсове са с индикативна продължителност на обучението, което е ръководство за това колко дълго ще продължи курсът Ви за завършване. Действителната продължителност може да бъде по-дълга или по-кратка в зависимост от скоростта на изучаване, избор на опции за обучение и наличие на модули. Възможно е да завършите обучението си по-бързо от индикативната продължителност на курса, като удвоите модулите в даден момент; Въпреки това, минималните продължителност на изследването се прилагат.

Всички наши курсове имат редовни начални дати през цялата година. Нашата учебна година е организирана в модули, обикновено с една или две седмици почивка между модулите и структурирана триседмична почивка за коледния период. Студентите ще получат график за курса по време на процеса на кандидатстване.

Методи на обучение и стил

Тъй като сме 100% онлайн университет, използваме виртуална учебна среда вместо традиционен университет. Системата следи и управлява учебния процес в реално време и ви предоставя незабавен достъп до вашите учебни материали.

Тази учебна платформа позволява на учениците и преподавателите активно да участват в разговори в реално време и можете да слушате, да изнасяте лекции и семинари на живо по интернет. Всички курсове се изнасят само на английски език.

Поддържате се през целия си курс от специален съветник на студентите и имате възможност редовно да взаимодействате със съучениците си и учителя си. За да сте сигурни, че получавате необходимата ви помощ от учителя си, ние ограничаваме размерите на нашите класове на 20 студенти.

Оценяване

Приемаме подход, основаващ се на задачата за оценяване, вместо изпити, задачите по управление на здравеопазването се основават на трудов опит в реалния живот и текущо се оценяват от преподавателите.

Винаги сте запознати с текущите си временни степени още от началото на програмата, което ви позволява да оцените успеха на вашите текущи методи на проучване и ясно да определите областите, които да се подобрят.

Смятаме, че тази прозрачност ви дава информацията, от която се нуждаете, за да се възползвате максимално от своя курс. Ние постигаме това чрез:

  • показвайки вашите белези ясно във вашата книжка, която можете да видите всеки път, когато влезете в учебната платформа
  • бързият обрат на работата, оценен, за да сте сигурни, че вашата книжка е винаги актуална
  • оценявайки работата си в модула, вместо да чакате изпитите в края на годината
  • като се уверите, че имате редовен контакт със Студентския съветник
  • простотата и прозрачността при разработването на нашите критерии за оценка

Също така имаме политика да гарантираме, че представената от студентите работа е автентична. Освен факта, че цялата работа често се оценява, използваме добре установена електронна система за мониторинг, за да проверим плагиатството.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 10 курсове в University of Essex Online »

Последна актуализация Декември 25, 2018