Filter
BSc
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Дългият курс на обучение води до много трудолюбиви и решителни студенти към крайната цел на бакалавърската степен на науката. Степен като това увеличава доверието в даден предмет, което отваря възможности за работа и по-нататъшно образование.

Какво представлява бакалавърската репродуктивна медицина? Целта на тази програма е да запознае студентите с различните методи, използвани при изучаването и осигуряването на лечение за сексуално здраве. Освен че просто разбират медицинските факти на тялото, студентите могат да се запознаят и с етичните, политическите и социално-културните въпроси, които се прилагат в тази област. Резултатът от изследователските умения е да се разработи основан на доказателства подход.

Завършването с бакалавърска степен по репродуктивна медицина може да даде на хората уменията, от които се нуждаят, за диагностициране на ППИ и други заболявания на репродуктивната система. Те могат да получат необходимите знания за препоръчване на лечения и те могат да бъдат практикувани при провеждане на клинични изследвания.

Цената на образованието е различна във всяко училище и в него влизат много фактори, като местоположението и финансирането. Перспективните студенти могат да потърсят какво ще се включат финансово за всяка програма, от която се интересуват.

Наличните варианти за кариера за репродуктивна медицина са разнообразни и могат да бъдат избрани така, че да отразяват интересите на завършилите. Онези, които се ориентират към изследователската страна на нещата, могат да търсят клинични научни позиции. Преподаването не е извън въпроса и особено за онези, които продължават да получат магистърска или докторска степен, може да бъде на разположение професор в университет. Налице са и работни места, които работят директно в медицински области като радиология.

Различните бакалавърски програми по репродуктивна медицина имат свои собствени уникални инструктори и учебни програми. Един добър начин да вземете курсове в училище от другата страна на света е да се запишете онлайн. За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

Научете повече Свиване

1 резултата за Репродуктивна медицина

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Вземете 4-годишната бакалавърска степен по бакалавърска степен по бакалавърска степен (Hons) и участвате в практически мероприятия в голямо разнообразие от настройки, дор ... [+]

Акредитиран от: NMC

Работейки като неразделна част от здравния екип, детските медицински сестри доставят специализирани медицински грижи на децата и техните семейства от раждането до младото зрелост. Детските медицински сестри практикуват в широк спектър от условия, вариращи от единиците за интензивно лечение до семейните домове, за да се грижат за глобални аварийни ситуации.... [-]

Великобритания Глазгоу
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски