Filter
BSc
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

А бакалавър или бакалавър, е степен предлагат на равнище бакалавърска степен от академични институции по целия свят. Програмата ще бъде обикновено една базирана в областта на науките и технологиите, и ще изисква около четири години за успешно завършване.

Какво е бакалавърска степен по Food Science? Обикновено тази степен ще подготви учениците за първи път в общи изследвания на науката като биология и химия, и след това преминете към спецификата на степента като микробиология и химия, тъй като те се отнасят до храната. Обработката на храната, нейното развитие в продукти, и проучвания за управление също ще бъдат докоснати от. Студентите често могат да разнообразят в по-късните години на обучение, за да се съсредоточи повече върху края на науката или повече на управление.

Постигането на бакалавърска степен в област като наука храна може да се отвори повече възможности в производството на храни и обслужване индустрия, отколкото би било възможно иначе. умения за управление на поуки могат да бъдат приложени към други индустрии, както добре.И познаване на храна и хранене може да се използва както лично, както и в успешна кариера.

Разходи за постигане на бакалаври могат да се различават значително, и ще зависят от конкретната академична институция, за да изберете и къде се намира. Имайте предвид, че онлайн програми могат да бъдат чудесен начин за вас да помогнете да поддържа разходите си надолу.

Производството на храни е станала все по-сложна през годините, така че хората с степен бакалавър се оказват в по-голямо търсене, когато става въпрос за проучване, разработване на продукти и производство. Има и такива, които се клон повече в областта на безопасността, управлението, или пускане на пазара на хранителни продукти и производство. С появата на нови кулинарни техники, които използват знанията на химия, гурме ресторанти могат също да бъдат потенциални работодатели. В допълнение, завършилите могат да пробият на собствените си в хранителния консултиране.

За човек, който се радва на науката и има въображението да го използват в нови и творчески начини, тази степен може да помогне започне доходоносна кариера. За да разберете повече, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече Свиване

2 резултата за Наука за храните

Carson-Newman University

Мисията на храни и хранене голяма, със или без диететика акцент (Didactic програма в хранене и диететика) е да даде на студентите с високо качество академична подготовка ... [+]

Бакалавър по храни и хранене изследвания

Мисията на Храни и хранене голяма, със или без диететика акцент (Didactic програма в хранене и диететика) е да даде на студентите с високо качество академична подготовка в храни и хранене, който позволява на завършилите успешно да се снабдяват с различни сродни на възможностите за заетост и едновременно предлагат курсове за услуги и експертен опит в други области на университета, докато търси академични постижения и Christian цялост.... [-]

Съединени Американски Щати Jefferson City USA Online
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
University of Pécs

Затлъстелите хора трябва да се борят с няколко заболявания, свързани с теглото им (сърдечносъдови заболявания, диабет, рак). Ако имате желание да им помогнете, диетология ... [+]

Описание на програмата

Затлъстелите хора трябва да се борят с няколко заболявания, свързани с теглото им (сърдечносъдови заболявания, диабет, рак). Ако имате желание да им помогнете, диетология ще ви осигури необходимите знания. Здравословното хранене - и по този начин знанието на диетолог - е от съществено значение за предотвратяване и успешно лечение на няколко заболявания, тъй като лекарствата или операцията рядко осигуряват цялостно решение. Пациентите често са принудени да спрат да ядат любимите си лакомства, а диетологът може до голяма степен да допринесе за лечението, баланса и благосъстоянието на пациентите, като предлага приятни, но здравословни хранителни опции.... [-]

Унгария Pécs
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски