Filter
BSc
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

A бакалавърска степен може да се използва като скачане точка за въвеждане на работното място или отговарящи на условията за допускане до възпитаник програма. Програми осигуряват на студентите фундаментални познания за специфично проучване област или бизнес сектор. Курсовете се провеждат онлайн за студенти за дистанционно обучение и по-корпус за традиционните студенти.

Само това, което е бакалавърска степен по акушерство? Програма инструктори обучават учени как да се помогне на бъдещите майки в новородено, пренатална и следродилна грижа. Студентите също са склонни да се запознаят с гинекологични грижи и форми на контрол на раждаемостта. Училищата могат да предлагат учени възможност да печелят своите акушерки сертификати, които могат да бъдат необходими, за да се класират за определени работни места. Примери за класове обикновено се включват в бакалавърски програми акушерки включват гинекология, микробиология, растителна медицина и клинично обучение.

Една от причините, човек може да се интересуват от нея или си Бакалавърска степен по акушерство печелите е да помогне на жените да доставят и се грижат за бебетата си по здравословен начин. Програмите могат да се окажат полезни за тези, които се интересуват да научат повече за естественото раждане. Във всеки случай, една степен може да помогне за популяризирането на една кариера и се класира индивидуално за нови позиции.

За най-актуална и точна информация по отношение на разходите за дадена програма, заинтересованите лица трябва да достигне до училищата, в които те се интересуват, за да се определи цената на обучението. Освен това има и шанс има стипендии и други форми на финансова помощ на разположение.

След завършване на магистърската програма по акушерство бакалавърска, завършилите могат да бъдат добре подготвени, за да се превърне заверени акушерки. Тези, които се интересуват от тази длъжност първо ще трябва да печелят сертификат за акушерки. Друг вариант е да стане с директно влизане акушерка а.Тези хора помагат на майките в предоставянето на бебетата си у дома, извън болницата и по-свободно стоящи родилни центрове. Някой, който се интересува от е самостоятелно заето би могло да бъде по-заинтересовани да стане директно влизане акушерка.

Дайте раждане към доброто професионално развитие чрез записване в програма акушерки. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

Научете повече Свиване

1 резултата за Акушерство

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Вземете 4-годишната бакалавърска степен по бакалавърска степен по бакалавърска степен (Hons) и участвате в практически мероприятия в голямо разнообразие от настройки, дор ... [+]

Акредитиран от: NMC

Работейки като неразделна част от здравния екип, детските медицински сестри доставят специализирани медицински грижи на децата и техните семейства от раждането до младото зрелост. Детските медицински сестри практикуват в широк спектър от условия, вариращи от единиците за интензивно лечение до семейните домове, за да се грижат за глобални аварийни ситуации.... [-]

Великобритания Глазгоу
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
4 години
Кампус
Научете повече на английски