BSc (Hons) в сестрински изследвания (дете)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Акредитиран от: NMC

Работейки като неразделна част от здравния екип, детските медицински сестри доставят специализирани медицински грижи на децата и техните семейства от раждането до младото зрелост. Детските медицински сестри практикуват в широк спектър от условия, вариращи от единиците за интензивно лечение до семейните домове, за да се грижат за глобални аварийни ситуации.

Междупрофесионалното обучение с ученици от различни курсове в областта на здравеопазването ще насърчи осведомеността ви за ролите и отговорностите на по-широкия мултидисциплинарен екип и ще подпомогне уменията за работа в екип.

Като студентска медицинска сестра ще предприемете практическо наста няване в различни среди, включително новата детска болница в Глазгоу, медицинската сестринска общност и училищното сестринство. Този опит ще бъде подкрепен от теоретичните познания за медицински сестри и практическия опит, разработен в най-съвременния междупрофесионален център за клинична симулация на GCU.

Ще имате възможност да се занимавате с международни настанявания; през последните години нашите ученици са се захванали с позиции в Непал, Шри Ланка, Швеция и Бангладеш.

Вашата кариера

Основната характеристика на детското сестринство работи в партньорство с деца и младежи и техните семейства с други професионалисти в областта на здравеопазването и социалните грижи, за да се осигури цялостна, безопасна и ефективна грижа за семейството. След дипломирането ще получите достъп до регистъра на медицинските сестри и мисионерите като детска сестра.

Какво ще проучите

Година 1

Ценности и основана на правата сестринска практика, подобряване на здравето, съвременно предоставяне на здравни грижи, запознаване с практиката, базирана на доказателства.

Година 2

Разработване на професионални умения за детска медицинска практика, контекст на грижата за деца, млади хора и техните семейства.

Година 3

Укрепване на професионалните умения за детската сестринска практика, Продължаващи условия в контекста на детското кърмене.

Година 4

Дисертация на ниво на честта, Лидерство в междупрофесионалните екипи, Подобряване на прилагането на основана на ценностите сестринска практика в здравеопазването и социалните грижи.

Изисквания за вход

Всички изисквания за влизане, изброени тук, следва да се използват като насоки и да представляват минимума, който трябва да се вземе предвид при влизане. Кандидатите, които са направили условно предложение за място, могат да бъдат помолени да постигнат повече от посоченото.

Година 1

SQA Висше

BBBB включително английски език и наука и Nat 5 математика в C

Ниво

БКК за предпочитане включва научен предмет и GCSE английски език и математика в C / 4

ILC Higher

Н2 Н2 Н3 Н3, включително английски и за предпочитане предмет на науката, плюс Обикновени математически нива на ниво В1

IB диплома

24 точки, включително наука

колеж

SWAP Западен достъп до медицински сестри в колежите партньори. Ще се вземат предвид научно-базирани HNC. Кандидатите трябва да имат академична и грамотност, еквивалентна на национално ниво 5.

Разширена диплома за BTEC

Приложна наука, биологична / биомедицинска наука или здравеопазване, свързани с DMM. GCSE математика и английски език на C / 4 също са необходими.

английски език

За кандидатите, чийто първи език не е английски, обикновено се изисква да притежават IELTS със стойност 7.0 за всеки елемент или еквивалент.

Допълнителна информация

Други академични и професионални квалификации

Всяко заявление до GCU се разглежда индивидуално. Ако нямате типична академична квалификация за навлизане в училище, но можете да демонстрирате подходящ професионален опит и / или кредити от признати професионални организации, може да имате право да участвате в този курс чрез схемата за признаване на предварително обучение на университета.

Международни Pathways

Ако не отговаряте на изискванията за английски език, може да отговаряте на условията за програмата за обучение по английски език.

Допълнителни изисквания

От кандидатите се очаква да имат доказателства за оценено проучване през последните 5 години. Избраните кандидати ще бъдат поканени да присъстват на един от дните на кандидатите като част от процеса на приемане.

Такси и финансиране

Таксите за обучение, които плащате, се определят най-вече от вашия статут на такса. Какъв е статутът ми на студентска такса?

Такси за обучение 2018/19

  • Начало: £ 1820
  • RUK: £ 9250 *
  • ЕС: £ 1820
  • Международен: £ 11,500

* Общите такси за обучение за студенти на RUK, които завършват три или четири години, са ограничени до £ 27,750. Специфичните такси подлежат на потвърждение от шотландското правителство и могат да се променят, след като бъдат потвърдени.

Ако започнете обучението си през септември 2018 г. или януари 2019 г., това са годишните или модулните такси, които важат за продължителността на курса Ви; Таксите обаче подлежат на промяна. За пълни подробности относно начина на промяна на таксите прочетете нашите такси и правилата за възстановяване на средства.

Допълнителни разходи

В допълнение към таксите за обучение на курсовете, може да срещнете допълнителни разходи през времето си в университета.

Стипендии

Ние предлагаме висококачествено образование на справедлива цена; като Университета за общото благо, ние се ангажираме да предлагаме достъпно висше образование на талантливи ученици, като поддържаме ниските ни такси за обучение и осигуряваме богат стипендиантски пакет от над 2,5 милиона паунда годишно.

Ако имате въпроси или запитвания относно стипендиите за 2018/19 г., можете да се свържете с екипа за запитвания на студенти.

Международни дати за начало на студентите

За нови международни студенти ориентировъчните събития започват на 14 септември 2018 г. Това допълнително време е специално предназначено да помага на нови чуждестранни студенти да се установят в Обединеното кралство и GCU преди началото на общообразователната гимназия.

В този период ще се провеждат редица забавни и информационни дейности, включително кампус и обиколки на града, както и приветстващи събития, където можете да се срещнете с други чуждестранни студенти.

Методи за оценка

Използваме широка гама от методи за обучение и преподаване, за да сте сигурни, че имате както необходимите знания и разбиране за бизнеса и управлението, така и портфолио от интелектуални и лични умения.

Всеки модул по програмата използва собствена стратегия за обучение, преподаване и оценка за постигане на целите на ученето. Методите за оценяване варират между модулите и могат да включват невиждани изпити, класови тестове, есета, доклади за ръководството, казуси, презентации и групова работа.

Методи на преподаване

Учебните и преподавателски методи, които използваме, гарантират, че нашата програма е както професионално, така и академично предизвикателна. Нашият подход е насочен към студентите, практичен, активен и уместен за нуждите на работодателите.

Преминахме от традиционното обучение, насочено към учителите, към по-независим подход на учене, в който се насърчавате да развивате умения за критическо мислене.

Професионална акредитация

След дипломирането ще получите достъп до регистъра на сестринските и акушерските служби като детска сестра.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Научете повече

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Свиване