билкова програма науки степен на завършване Bastyr университет обучава специалисти, които могат да отговорят на нарастващото търсене на билкови експерти медицина. Чрез изучаване с майсторски билкари, учениците се задължават задълбочено и научно строг образование. Завършилите програмата да приключи за две години и са подготвени да влязат областта на билкови продукти директно, да започне работа като ботанически експерти медицина или преследват по-нататъшно образование в сродни области.

Ние сме повече от един "билков училище", и това е нещо повече от "билка програма." Това бакалавърска степен е първият по рода си, за да бъде предложена в акредитиран университет в Съединените щати. Програмата подготвя ученици с двете научни знания и многообразно, лично разбиране на растения, като им дава възможност да се преодолее пропастта между традиционното билколечение и съвременната наука.

Учебници билки в академична среда

Учебният план на програмата, улеснено чрез нашето училище на Naturopathic медицина и отдел на Ботаническата медицина, която включва такива научни области като:

 • Ботаническата идентификация на билки
 • превенция на заболяванията и поддържане на здравето с помощта на билки
 • Да се ​​научим да се култивира билки
 • Културни, исторически, социално-политически и икономически перспективи за ботаническа медицина
 • Herbal производство и осигуряване на качеството

В миналото, билкари или са били самоуки или обучени чрез програми за сертификат или чиракуване. Тази програма дава много по-необходими академични познания в областта, като същевременно предлага традиционна, холистичен проучване на билки. Учебният план предвижда студентите с дълбока основа в текущите изследователски методи, които ги подготвят за пряка заетост като билкар в продукти областта на растителното.

Билкови Характеристики на програмата

 • Bastyr университет 51-акровата кампуса - в непосредствена близост до 316-акровата Свети Едуард членка парк - е идеалният открит класната стая за изучаване на растенията през всички сезони. Паркът разполага мили от гориста туризъм, бягане и колоездене пътеки и предлага много възможности за природата проучване.
 • Експерт факултет в съчетание със силно академично съветване програма.
 • Ръце на учебната програма оборудва студенти с реалния свят умения при оценяване и поддържане на контрол на качеството на билки, като по този начин подготвя възпитаници за пряка заетост в продукти областта на растителното.
 • А 44-часова практикум помага на учениците преход уверено към работната сила, осигурява ценна интерфейс с билкови производители, производители, wildcrafting експерти, практици и изследователи.
 • Bastyr лечебно растение градина с над 350 вида на Западна и китайски билки. Градината дава възможност на учениците да се научат да расте билки целогодишно, билки за реколтата за класна стая проучване или за вземане на билкови продукти, и отговарят на съответните часа работа за изучаване.
 • Един по-корпус билка лаборатория дава възможност на учениците да усъвършенствате уменията си в билков вземане на медицината.
 • Иновативни класове като Северозападни билки и треви и храните.
 • Летни открито избираеми и учат в чужбина възможности включват: Cascade Herb Experience, Island Herb Experience, две седмици билковата медицина в Италия потапяне опит, както и билкови лекарства пътуване в цялата Орегон, между другото.
Програма с обучение на:
 • Английски

Прегледайте още 7 курсове в Bastyr University »

Този курс е Редовно обучение
Start Date
Септ. 2020
Септ. 2020
Duration
Редовно обучение
Price
26,523 USD