HEALTHCARESTUDIES

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Нотингам

Програмите за степен „бакалавър на изкуствата“ продължават в течение на четири години редовно обучение. Студентите, които следват в програми за степен BA, обикновено се интересуват от такива области, като езици, медии, комуникации, изпълнителски и дигитални изкуства.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Nottingham е известен с легендата за Робин Худ, две големи театри и много музеи и галерии. То също е дом на два университета, които имат над 60 000 студенти, 12 000 от които са международни.

Университетите и бизнес училищата в Нотингам. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Нотингам тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

BA (Hons) здравни и социални грижи

Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate
BA
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
3 години
Английски
Кампус

Тази вълнуваща степен ви предлага възможността да се разработи по-широко разбиране на здравеопазването и социалните грижи, който включва редица въпроси за условията на живот в ...

Научете повече