BA (Hons) Управление на здравеопазването

Общ преглед

Описание на програмата

Коронавирус (Covid-19) актуализира:

Сегашният ни прием е отворен. Продължаваме да предоставяме необезпокоявано обучение за всички наши курсове. Ние сме специалисти по дистанционно обучение с повече от 25 години опит в предоставянето на образование онлайн.

Преглед на курса

Научете се да вземате информирани управленски решения в среда на здравеопазване и социални грижи, с тази акредитирана дипломирана институция за управление. Онлайн BA (Hons) Healthcare Management (CMI) на Arden University ще Ви предостави уменията и знанията, за да направите следващата си професионална стъпка и да работите уверено в екипа на здравеопазването. CMI акредитацията на тази програма означава също, че завършилите ще получат диплома от ниво 5 за лидерство и управление, за да ви помогнат да се откроите от тълпата.

Гъвкавият режим на обучение на Arden ви позволява да развиете лидерските си способности на работното място около вашите съществуващи ангажименти. Тази програма ще ви помогне да придобиете доброто разбиране, необходимо за да се превърнете в актив за здравните организации и да ви приближи до целите на кариерата си.

Пълният набор от програми, предлагани от Арден, се фокусира върху възможностите за заетост, практическите умения и успеха в кариерата. Тази програма е разработена, за да ви помогне да вдъхновявате и управлявате промените във вашия бизнес, с особен акцент върху управлението на ефективното здравеопазване.

Курсови модули

Ниво 4

Умения за обучение в грижи
Разгледайте основните принципи на съвременното здравеопазване в този модул с акцент върху развиващия се свят. Този модул разглежда културните проблеми, свързани със здравеопазването и съществуващите системи. Ще идентифицирате бариерите пред това как се грижим за бедните.

Социални, политически и етични проблеми в международното здравеопазване
Този модул пита как здравните грижи се различават по целия свят и какво влияние имат заболяванията в развиващите се страни. Ще се запознаете с проблемите на здравеопазването в различни култури и как системите и политиките се различават. Този модул разглежда също хуманитарната, развитието и спешната помощ.

Комуникация и сътрудничество при управление на професионалната среда
В този модул ще проучите работа в екип, лидерство и успешна комуникация в здравни среди. Ще разгледате начините за балансиране на индивидуалната отговорност с кодекси на практика, като все още гарантирате, че нуждите на пациента са удовлетворени.

Посрещане на нуждите на потребителите на услуги
Разглеждайки целите и стойностите на грижите, този модул помага да се идентифицират стандартите, които трябва да бъдат спазени, от взаимоотношенията с потребителите на услуги до подпомагането на хората да променят собствените си ситуации.

Планиране и управление на ресурси
Научете внимателните умения за управление на ресурсите, които са от съществено значение за ефективната социална работа. Този модул хвърля светлина върху начините за осигуряване на най-добрата услуга, като в същото време остава ефективна. Ще срещнете затруднения при разпространението в случаите на конкуриращи се приоритети, финансови недостатъци и случаи на измама, помагайки ви да се подготвите за всички евентуални ситуации.

Насърчаване на достойнството и уважението
Този важен модул ви моли да размислите върху собствените си ценности по отношение на етичните въпроси и съпричастността, правата на човека и стереотипите. Ще бъдете попитани как можем да проявяваме уважение към всички хора, включително към тези, които могат да бъдат социално изключени.

Ниво 5

Финансов контрол и бюджетиране
Финансовият фокус на този модул има за цел да развие вашето разбиране за бюджетиране и финансов контрол във вътрешната и международната здравна среда.

Подобряване и управление на резултатите в здравеопазването и социалните грижи
Ефективната социална работа изисква внимателно приоритизиране и този модул обхваща как да се подготвите за най-добри резултати чрез своите решения. Да се научим да прогнозираме е полезно умение, което ви позволява да създадете най-добрия план за действие.

Общественото здраве
Разглеждайки критичните проблеми, засягащи днешните политики в областта на общественото здраве, съвременните идеи и ценности, този модул ще ви даде разбиране за етиката и данните, които допринасят за създаването на здравни програми.

Промоция на здравето
Изследвайки изцяло концепцията за промоция на здравето, включително начините за обучение за здравето и благополучието, този модул отива по-далеч от упражненията, включващи родителство, бедност, злоупотреба с наркотици и инфекциозни заболявания. Ще се научите да развивате, общувате и подкрепяте здравната намеса.

Междуведомствена работа
Като казус, вие ще разгледате здравните и социалните агенции във вашия местен район и ще оцените най-добрите екипи и инструменти за изпълнение на нуждите на общността чрез този модул.

Водещи екипи в здравеопазването и социалните грижи
След като обхване основите, този следващ модул ще изследва допълнително темата за лидерството. Ще получите разбиране за разрешаване на конфликти, мотивиране на персонала и подобряване на работата. Ще развиете разбиране за лидерство и ефективно сътрудничество в екипите на здравеопазването.

Ниво 6

Управление на качеството в обстановка
В този модул ще се справите със сложността на компромиси, тъй като се научите да балансирате нуждите на персонала и потребителите на услуги. Ще трябва да работите с тях двамата, за да създадете здравен пейзаж, който е ангажиран с постигането на вашата управленска визия.

Бизнес анализ и планиране
Този модул разглежда основите на бизнес анализа, от събирането на данни и използването на специализиран софтуер до методите за отчитане на вашите резултати обратно на вашия екип.

Глобално здраве и устойчивост
От бедността, болестите, изменението на климата и тяхното въздействие върху здравеопазването има много за обсъждане в този модул. Тъй като няма правилни или грешни отговори, ще участвате в някои здравословни дебати, обсъждащи ключови проблеми на глобалната устойчивост.

Управление на проекти и риск
Сложността на управлението на договорите, финансите и проектите ще бъдат разгледани заедно с вноските и разходите на застраховката, работата на персонала и справянето с нарушения и фрустрации.

Методи на изследване и финален проект
Ще включите всичко, което сте научили за този последен модул, от философии и стратегии до данни, интервюта и анализи. Ще работите независимо, въпреки че помощта никога няма да бъде твърде далеч.

Индустриални партньорства

Когато се запишете в курса BA (Hons) Healthcare Management (CMI) , ще имате възможност да участвате в програмата за развитие на бизнес умения на Salesforce:


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Trailheads на Salesforce
Има 140 пътеки и 520 значки, които можете да избирате, обхващащи много аспекти на бизнеса, компютърните технологии и използването на Salesforce като инструмент за управление.

Как работи?
Участието с нашите индустриални партньори е напълно доброволно. Вашето участие или решение да не изучавате тези допълнителни екстри няма да окаже влияние върху степента ви или оценките, които получавате.

Какво казват нашите ученици:

118151__BN87AcI.png

"Курсът ми помогна в кариерата ми, защото ми даде увереност да поемам промоция и да сменям работата си."

Джемене Уелингтън,
BA (отличия) Здравеопазване (CMI)

Изисквания за допустимост:

За да имате право на този курс, обикновено трябва да имате:

  • Две дисциплини с GCE A-Level или еквивалент, плюс преминавания в степен C или по-висока при три предмета на ниво GCSE или еквивалент; ИЛИ
  • Завършена е призната програма за достъп или еквивалент.
  • За ученици, чието предварително обучение не се преподава на английски: IELTS 6.0 или еквивалент (не по-малко от 5.5 във всеки елемент).
Ако имате професионален опит

Ние положително насърчаваме и разглеждаме молби от тези, които могат да демонстрират мотивацията си да изучават програмата. Ние ще поискаме Вашето лично изявление, заедно с Вашата автобиография и препратки в подкрепа на Вашата кандидатура.

Такси

13 500 британски лири (Великобритания и ЕС), 13 150 британски лири (международен)

Последна актуализация Апр. 2020

За учебното заведение

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Научете повече

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Свиване