close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Преследващи сътрудник на степен Arts е важна цел, която много студенти работят в посока като част от академичната си кариера. Сътрудник на програми изкуства обикновено трае две години, като алтернатива на програмата сту… Научете повече

Преследващи сътрудник на степен Arts е важна цел, която много студенти работят в посока като част от академичната си кариера. Сътрудник на програми изкуства обикновено трае две години, като алтернатива на програмата студент на четири години. Тези градуса предлагат ценно въведение в избраната област на изследване.

Може да се чудите, какво е асоцииран на изкуствата в изкуствата? Тази програма предлага на учениците потапяне в областта на изкуствата, които обикновено означава, че околната среда ще бъде студио-базирани. Основните аспекти на изкуствознанието включват боядисване и графиката, скулптурата, рисуване, и медии. Студентите също ще се научат на бизнеса от това да си артисти и какво това означава, че в съвременния свят. Класове и инструкции обикновено ще бъдат ръководени от опитни художници.

Има многобройни ползи за записване в асоцииран степен по изкуство.Тази програма дава възможност на учениците да развиват артистични умения, както и да участват в техники, които ще насърчават по-нататъшно развитие. Учениците ще имат възможност да общуват с връстниците си.

Продължителността на един сътрудник на програмата изкуства обикновено е само на две години, въпреки че това може да варира в зависимост от институцията, в която се предлага. Същият принцип се прилага към разходите. Важно е за физически лица, които са заинтересовани да се достигне до офиса на допускане.

Завършване на асоцииран на изкуствата в програма изкуства отваря вратата за широка гама от кариерни възможности в творчески области. Учениците ще разберат това, което би могло да бъде живот, както като художник на свободна практика, и това, което предизвикателства и награди идват с следващ този път заетост. Студио художници също могат да бъдат наети на работа за различни компании, особено тези, кетъринг за графичен дизайн.

Много университети предлагат сътрудник на програми изкуство по целия свят.За тези с твърди графици, има онлайн класове, които могат да бъдат взети на вашето темпо и наличност. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Свиване
format_list_bulleted Филтри
Mt. San Antonio College
орех , Съединени Американски Щати

Акцентът в кинезиологията и уелнес предоставя на студента разбиране за кинезиологията, промоцията на здравето и механиката на човешкото телесно движение. В допълнение към осно ... +

Акцентът в кинезиологията и уелнес предоставя на студента разбиране за кинезиологията, промоцията на здравето и механиката на човешкото телесно движение. В допълнение към основополагащите курсове по физическо възпитание и движение, студентите избират курсове от клъстер за научно и хранително и поведенческо развитие и разнообразие. -
Ассоциирана степен по изкуства
Редовно
2 години
Английски
Кампус
 
Hesston College
Канзас Сити , Съединени Американски Щати

Обмисляте ли кариера в здравеопазването или медицинска професия? В Hesston College, ще получите личното ... +

Обмисляте ли кариера в здравеопазването или медицинска професия? В Hesston College, ще получите личното -
Ассоциирана степен по изкуства
Редовно
4 години
Английски
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук

Свързани области на образование