С до 8 кредити на припокриващи курсове между програмите (в зависимост от MSN специалността), пътя си към д-р може да бъде съкратен, тъй като отговарят на целта ви на магистърска степен в специалност по избор.

Доктор Прием Изисквания

Изисквания за кандидатстване са:

  1. Кандидатът трябва да сте регистриран медицинска сестра (или международен еквивалент) и има бакалавърска степен за медицинска сестра (или еквивалентен) или магистърска степен за медицинска сестра.
  2. Три препоръки, описващи професионален медицински сестри компетентност, успех в програмата на д-р, и потенциал за осъществяване на значителен принос към кърменето. Два от тези препоръки трябва да бъде от докторанти-подготвен физически лица, за предпочитане в кърменето.
  3. Двустранно тристранно изложение на академичните и кариерни цели и как изследователският интерес на кандидата е в съответствие с изследователския опит на факултета.
  4. Писмени отговори на въпросите, съдържащи се в пакета за приложения.
  5. Интервю с двама преподаватели. Това може да стане по телефона.

Официален резултат от TOEFL

Всички международни кандидати трябва да представят оценка TOEFL или оценка IELTS (Международна английска езикова система). За хартиен тест се изисква TOEFL резултат от 577 или повече; за онлайн теста се изисква оценка от 90 или повече.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 3 курсове в Case Western Reserve University, Frances Payne Bolton School of Nursing »