Магистър по промишлени фармацевтични продукти

Общ преглед

Описание на програмата

Магистър по промишлени фармацевтични продукти

118497_pharmindustrial.jpg

Queen's University Белфаст разработи нова динамична магистърска програма за студенти, търсещи кариера в световната фармацевтична индустрия. Новата магистърска степен по Индустриална Фармацевтика ще подготви завършилите с опит и умения, необходими за заетост в индустрия, която се оценява на $ 1,2 трилиона.

Промишлената фармацевтика играе жизненоважна роля в разработването, валидирането и производството на нови лекарства, като гарантира тяхната безопасност и качество, а завършилите магистърска степен ще могат да се възползват от възможностите за заетост на всички етапи от разработването на лекарства.

ЗАЩО КРАЛИЦА?

Училището по фармация в Queen's има отлична глобална репутация и е високо класирано както за преподаване, така и за изследвания.

Активните области на научните изследвания в рамките на училището включват доставка на лекарства и биоматериали, инфекция и антимикробна резистентност, наномедицина и биотерапевтични и фармацевтични материали и формулировка.

Тези курсове се преподават в училищната фармация в кралския университет в Белфаст, който е класиран в Топ 100 в света и е класиран като една от най-добрите училища по фармация в Обединеното кралство в продължение на няколко години. Студентите ще се възползват от обучението на академичния състав, който е начело на фармацевтичните науки, а работата с партньорите в индустрията може да подготви студентите от магистърска степен за бъдеща кариера в сектора.

КАКВО ПРАВИ НАСТОЯЩИЯ КУРС?

Студентите ще имат възможност да работят за CMI ниво 7 сертификат по стратегическо управление и лидерство чрез Кралската гимназия като част от тази програма. Това е незадължителен компонент и цената на курса (£ 995) трябва да бъде удовлетворена от студента.

ДЕТАЙЛИ НА КУРС

Програмата за магистърска степен се състои от 6 преподавани модула, предназначени да произвеждат висококвалифицирани възпитаници в непрекъснато производство и наука. Тя включва специализирано съдържание, предназначено да отговори на нуждите на водещи фармацевтични компании, тъй като те разработват нови продукти и предприемат най-съвременни изследвания и разработки.

Модулите включват:

Методи за характеризиране на фармацевтични продукти

Формулиране на фармацевтични продукти

MSc изследователски проект

Производство на фармацевтични продукти

Управление на проекти

Осигуряване на качеството

Изследователски методи

ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ ПРОЕКТ

Както и разработване на базирани на методи и решаване на проблеми в областта на фармацевтичните науки

ОЦЕНЯВАНЕ

Курсът използва различни методи за оценка, които са от значение за магистърското ниво на обучение. Оценките включват: устно

УЧИЛИЩЕ И ПРЕПОДАВАНЕ

Ние предлагаме набор от обучителни практики, които дават възможност на нашите ученици да се ангажират с тематични експерти, да разработят атрибути и перспективи, които ще ги подготвят за живота и работата в глобалното общество и ще използват иновативни технологии и библиотека от световна класа, която подобрява тяхното развитие като независими, учещи през целия живот.

В комбинация с утринни и следобедни часове, примери за възможностите за обучение по този курс са лекции, практически лабораторни преживявания, самостоятелно проучване и контролирана изследователска работа за повишаване на пригодността за заетост.

64451_medic-hospital-laboratory-medical-40559.jpeg

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ВХОД

Обикновено 2.1 степен отличие или еквивалентна квалификация, приемлива за университета по химия, фармация, фармацевтични науки, химическо инженерство или тясно свързан предмет. Фармацевтичното училище си запазва правото да провежда интервюта с кандидатите или да преглежда съдържанието на предишните им квалификации, за да гарантира пригодността за участие в програмата.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА МЕЖДУНАРОДНИ СТУДЕНТИ

Чуждестранните студенти (за които английският не е първият им език) трябва да могат да демонстрират владеене на английски език, за да се възползват напълно от обучението си. Гражданите, които не са членки на ЕИП, трябва също така да удовлетворят изискванията за имиграция на Великобритания за визите и имиграцията (UKVI) за английски език за визови цели. Необходими са доказателства за IELTS * 6,5, с не по-малко от 6,0 за всеки компонент или еквивалентна квалификация, приемлива за университета (* взети през последните 2 години).

Ако трябва да подобрите уменията си по английски език, преди да влезете в тази програма, нашият партньор

INTO Queen's University Belfast предлага набор от курсове по английски език. Тези интензивни и гъвкави курсове са предназначени да подобрят способността ви да влизате в тази програма.

ПЕРСПЕКТИВИ НА КАРИЕРА

Завършилите този курс ще могат да продължат кариерата си в редица области, като например;

· Фармацевтична индустрия (напр. R

· Академия (научни изследвания и преподаване)

· Правителствени агенции, като органи за лицензиране на наркотици

·Здравеопазване

·Научно изследване

ТАКСИ

Налице са редица възможности за финансиране и стипендии за тези, които обмислят обучение в Queen's.

Следдипломно кредитиране

Департаментът по икономика ще предостави заем за такса за обучение до 5 500 британски лири за NI / EU студент за следдипломно обучение.

Системата за следдипломно кредитиране в Обединеното кралство предлага студентски заеми, подкрепяни от правителството, до £ 10,609 за преподаваните и изследователски магистърски курсове във всички предмети. Критерии, допустимост, възстановяване и информация за кандидатстване са достъпни на уебсайта на правителството на Обединеното кралство.

Международни стипендии

Информация за стипендии за чуждестранни студенти можете да намерите на http: // www. QUB .ac.uk / Международни / Международни-студенти / Международни стипендии /.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ... Научете повече

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ten universities in the UK for Research Intensity. Свиване