Министерството на физикална терапия (бакалавър) се предлага в Кампи Нова Игуасу и Itaperuna нощната смяна в 4200 часа и трайни 10 семестъра.

учебен план

Курсът на бакалавър по физиотерапия - Campus Нова Игуасу се предлага с общо натоварване на 4200 часа, за да бъде платена в най-малко 5 (пет) години, в съответствие с Резолюция CNE / CES nº 4/2009. Педагогическият проект на хода на бакалавър по физиотерапия - Campus Нова Игуасу - предвижда доставката на LBS като факултативен курс по програмата, както е предвидено в законодателството за ергените. Учебната програма на курса е разработена и е постоянно ревизирани, за да отговори на реалните потребности на организма студент и предложените от учителите промени, след оценявани. По този начин, тази структура остава актуализиран и спазването на националните препоръки учебната програма.

Laboratories

Игрище за физиотерапия - UNIG- Нова Игуасу - има инфраструктура и достатъчно и подходящи материали за работата на дисциплините, това се отнася за практически упражнения. Класовете, които се обучават в лабораториите / пространства на практическите дейности и чиято мисия е да представи на академичната практичен и активния контакт с бъдещи дейности трябва да се развива в своята професионална практика в същото време консолидиране студентите теоретичните концепции от студенти, които насърчават интердисциплинарност.

Игрище за физиотерапия - UNIG- Нова Игуасу - има достатъчно инфраструктура и съобразени с броя на свободните работни места и функционирането на дисциплините, това се отнася за практически упражнения. Дейностите, които се извършват са насрочени от график за провеждане на практическите упражнения. По време на реализацията на образователни дейности в рамките на Labs, учители и ученици трябва да спазват правилата за ползване на лабораторията и на клиниката, както и стандартите за био-сигурност. Учителят, отговорен за курса е отговорен за контрол на достъпа, използването на оборудване и съхраняване на оборудване, използвано по време на практическите дейности.

Курсът на физиотерапия на Unig по време на учебни практики, разработени в дисциплините използва следните учебни лаборатории:

  • Мултидисциплинарен Laboratory I;
  • Мултидисциплинарен лаборатория II;
  • Eletrofototermoterapia Laboratory;
  • Упражнение физиология лаборатория, измерване и оценка.

специализирани периодични издания

Курсът за рехабилитация - бакалавър по Unig - Campus Нова Игуасу има над 20 подписа / професионални списания достъп, индекс и ток, в печатни или почти разпределени между основните области на курса, повечето от тях с актуална колекция относителен През последните три години, адекватно отговарят на програмите на всички компоненти на учебната програма и изискванията на курса.

Програма с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Прегледайте още 1 курсове в Universidade Iguaçu (UNIG) »

Този курс е Редовно обучение
Start Date
Март 2020
Duration
10 - 10 
Задочно обучение