управление бакалавър кърмене (ба)

Общ преглед

Описание на програмата

Добрата грижа се нуждае от висококвалифицирани мениджър грижи. В това положение, което трябва да се направи не само икономически обосновани решения, но също така произвежда качество на грижите и да архивирате. Можете също така трябва да заеме силна комуникативно функция интерфейс в среда на интердисциплинарна област функционални процеси. Учебната програма за управление бакалавър грижи (B. A.) ви отговаря на изискванията за тези важни управленски и ключови позиции в рамките на различните професии грижи.

В допълнение към вашия сестрински знания можете да придобива дълбоки прозрения в старчески наука, но и здравето на икономически знания и методически и социална експертиза за управление, за да вземат на лидерски позиции. Оборудван с тези умения ще доведе до търсенето мениджър грижи, които хората компетентен, развиват устойчиви концепции и могат да направят организационни процеси ефективно.

Ключови квалификации

В момента са старчески съоръжения и отдели най-вече водени от медицински сестри, които са достигнали тази позиция, защото на тяхната експертиза. За най-сложните задачи да изпълнява адекватно в бъдеще, но се нуждае от умения надхвърлят тези изисквания. Това включва здраве икономически знания за успешното позициониране на пазара, медицински сестри и научни умения за разработване на концепции висококачествени грижи и социални и методологични умения за управлението на служителите.

Съдържание Учебници

Управлението на бакалавър грижи (B. A.) Образува мултидисциплинарните експертите грижи. Всички дисциплини са последователно въз основа на практиката на ежедневна грижа - Z. б. чрез увеличаване на работата по проекта и с помощта на високо квалифицирани преподаватели. На избираеми също насърчаване на специализацията за бъдещата си работа. Преди всичко, трябва да придобие умения за действие в сферата, с които се сблъскват мениджърите грижи:

  • Nursing Наука и изследвания
  • икономически действия
  • Мениджмънт и лидерство, като. Като социална институция / социална услуга
  • Обучението квалификация (Nursing образование)
  • Маркетинг експертиза
  • Консултации в промоция профилактика и здраве
  • палиативни грижи

В допълнение към техническото съдържание ви методични и личностни умения, свързани са научени, че за възможности за управление на грижи - са от голямо значение - както на допустимите отдел, както и от нивото на управление.

изисквания за прием

Изискванията за прием в бакалавърски проучвания са регламентирани от Закона за висшето образование Bremische на (BremHG). След това можете да учат при определени условия, без квалификации гимназията.

изходно ниво

всяко време

Абитуриентски

Те придобиват международно признатата бакалавър на изкуствата (B. А.). С тази степен сте квалифицирани отличен за средни управленски роли и лидерство в областта на здравеопазването.

Продължителност Study

Контрол учат 36 месеца или 48 месеца (180 кредита).

тест проучване

С регистрирането на APOLLON Hochschule Можете да тествате в продължение на 4 седмици, изучаващи безплатно. В рамките на този период, можете да влезете по всяко време да отнеме. след това няма разходи възникват за вас.

акредитация

В бакалавърска Nursing Management (BA) е сертифицирана от Международната агенция за осигуряване на качеството и акредитацията на учебните програми и институции (FIBAA).

Безплатна удължаване

До 50% от избрания вариант проучване (18 или 24 месеца).

Последна актуализация Март 2016

За учебното заведение

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen ... Научете повече

Seit ihrer Gründung im Herbst 2005 hat sich die staatlich anerkannte APOLLON Hochschule der Gesundheitswirtschaft auf Fernstudiengänge (Bachelor, Master und Zertifikatskurse) für das Gesundheitswesen spezialisiert. Die mehrfach ausgezeichnete Hochschule mit Sitz in Bremen gehört zur leistungsstarken Klett Gruppe, zu der auch die Euro-FH gehört. Die junge Hochschule freut sich über zahlreiche Auszeichnungen wie z.B. "beliebteste Fernhochschule" und "Fernkurs des Jahres 2014"... Свиване