Vet Tech Institute

Представление

Прочетете официалното описание

Vet Tech Institute предлага 18-месечна програма за студенти, търсещи основните умения, за да се подготвят за влизане във ветеринарната област. Учебната програма, съоръженията, развъдник на място, кохортни инструкции и опитен преподавател са създадени за успех на студентите.

Дизайнът на учебната програма изгражда знания и умения за започване на кариера на ветеринарен техник чрез специфична последователност от практики и умения. Съдържанието на курса обхваща широк спектър от теми и е в съответствие със стандартите на Комитета за образование и дейности на ветеринарния техник на AVMA (CVTEA).

Работата с животни на място по време на програмата е от съществено значение за учебната програма. Учебните съоръжения включват добре оборудвани лаборатории, хирургически апартаменти, класни стаи, подходящи за животни, апартаменти за радиография и развъдници на място.

Нашият факултет споделя страст към животните и преподаването и те носят своя опит в индустрията в класната стая. Специфичен за програмата факултет и кохорта от връстници, фокусирани върху една и съща цел, осигуряват фокусирана среда за вашето обучение.

Ветеринарните техници или ветеринарните техници са важна част от екипа по здравеопазване на животните. Те могат да подкрепят ветеринарен лекар по същия начин, по който целият медицински екип подкрепя човешки лекар. По този начин ветеринарният техник може да бъде по различно време като медицинска сестра, лаборант, хирургичен асистент, техник по рентгенология, дентален хигиенист, фармацевтичен техник, възпитател на пациенти и дори диетолог!

Фокусът на учебната програма е върху ветеринарните грижи за котки и кучета, но също така обхваща екзотика, лабораторни животни и селскостопански животни. Класовете осигуряват много практически инструкции. Ще прекарате 8 седмици в екстернат, за да практикувате наученото и установили контакти в бранша!

Повечето курсове в 18-месечната програма директно ви подготвят с инструментите за успешна кариера на ветеринарен техник.

Места

Хюстън

Address
Southwest Freeway,4669
77027 Хюстън, Texas, Съединени Американски Щати

Питсбърг

Address
7th Street,125
15222 Питсбърг, Пенсилвания, Съединени Американски Щати

Индианаполис

Address
Shadeland Station,7205
46256 Индианаполис, Индиана, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: