University of Southern California School of Pharmacy

Представление

Прочетете официалното описание

120405_SoP_InnovationExcellence.jpg

Смело първо!

Повече от 100 години Фармацевтичното училище на USC служи като маяк на иновациите и върховите постижения във фармацевтичното образование, изследвания и практика и дълго време се класира от US News

USC е дом на единственото аптечно училище, което обхваща целия спектър на фармацевтично развитие и клинични услуги - от откриване на лекарства до регулаторни подходи за безопасно движение на лекарства и медицински изделия до пазара, от предоставяне на грижи в различни условия до оценка на въздействието грижи за резултатите от пациента, както и разходите за здравеопазване. Нашите членове на клиничния факултет измислят нови пътища и идентифицират най-добрите практики в голямо разнообразие от грижи.

Училището е получило големи безвъзмездни средства от Националните здравни институти за развитието на значителни открития в областта на рака, болестта на Алцхаймер и диабета и от Центъра за медикаменти и медикаид иновации за осигуряване на безопасна и оптимална употреба на лекарства и за разработване на иновации за подобряване на резултатите на пациента, като същевременно намалява разходите. Училището предлага магистърски програми за определяне на темповете , които оборудват работещите професионалисти с нови умения, за да се отличат на променящия се пазар. А нашето партньорство в Центъра за здравна политика и икономика на Леонард Д. Шефер дава резултати, базирани на доказателства, потвърждаващи трайната стойност на приноса на фармацевтите в съвместната практика.

Фармацевтичното училище на USC е единственото частно училище по фармация в голям кампус за здравни науки, което поставя нашите студенти в непосредствена близост до четири големи болници.

Освен това, студентите по фармация на USC се възползват от обширна мрежа от филиали в около 300 обекта и над 400 доброволчески преподаватели и преподаватели, много от които са възпитаници на USC по фармация. Училището притежава и оперира четири общи аптеки и специална аптека.

120409_USC_Doheny-e1504207258947.png

Опции за степен: бакалавър, аспирант и доктор по фармация (PharmD)

Училището предлага широка гама от програми за степени и сертификати, от най-голямото училище - доктор по фармация (PharmD) и неговите многобройни съвместни и двойни възможности - до високо ценени магистърски и докторски програми. Възможностите за пребиваване и общуване, предлагани чрез Училището, също са многобройни.

Магистърски програми

Завършилите мултидисциплинарната докторска степен на Университета по фармация в САЩ. и магистърските програми са много търсени от водещи институции в академичните среди, индустрията и правителството. Тези програми обхващат уникална научна рамка от откриването, доставката и развитието на лекарства до прилагането на генетиката и геномиката до експерименталните и клиничните транслационни изследвания.

Фармацевтичен

 • Доцент доктор. програма
 • MS по молекулярна фармакология
 • MS във фармацевтичните науки
 • клиничен

Икономика на здравеопазването

 • Доцент доктор. в здравната икономика
 • Магистърска степен по фармацевтична икономика и политика
 • Прогресивни МС в здравната икономика

Анализ на решенията в здравеопазването

 • MS в анализа на решенията в здравеопазването
 • MS в областта на биофармацевтичния маркетинг

Регулаторна наука

 • Докторат по регулаторни науки
 • MS в регулаторните науки
 • MS по управление на лекарственото развитие
 • MS в качеството на медицинските продукти

120408_Daryl-Davies.jpg

Доктор по фармация (PharmD)

Фармацевтичното училище на USC създаде първата национална програма PharmD през 1950 г. и остава пионер в иновативното образование и подготовка на утрешните практикуващи фармацевти.

Програмата с най-голяма степен в рамките на Фармацевтичното училище, четиригодишната програма на PharmD на пълен работен ден, предоставя на студентите:

 • Уникална програма за опит в аптечната практика, започваща през първата година на обучение, която дава на студентите незабавен и прогресивно клиничен опит.
 • Обширно предлагане на програми с двойна степен, съвместна степен и сертификати.
 • Най-голямата възпитаническа мрежа от фармацевти в региона, която може да осигури ценна кариерна подкрепа на завършилите фармацевтичната професия.

Завършилите програмата PharmD на USC са много търсени от работодателите в Съединените щати за широк спектър от възможности за кариера.

Предучилищна бакалавърска степен

Бакалавърските програми на USC School of Pharmacy насърчават талантливите студенти да продължат кариерата си в областта на фармацията и предлагат специалност по фармакология и развитие на лекарства, както и второстепенна степен по наука и управление на биомедицински терапевтици. Основните и второстепенните студенти са предназначени да подготвят по-добре студентите, фокусирани върху пред-фармацевтика, лекарства и други професии, свързани със здравето.

120407_Keck.jpeg

Кариери

Завършилите USC училище по фармация са наети във водещи фармацевтични компании, изследователски институции и регулаторни агенции по целия свят. Нашите най-скорошни възпитаници работят в организации като Allergan, Eli Lilly, Biogen, School of Medicine на Джон Хопкинс, американската администрация по храните и лекарствата, Stanford University, Novartis Institute for Biomedical Research, Amgen, Medtronic, Shimadzu Scientific, Harvard University, Merck, Genentech и Facebook.

Много от нашите MS степени са STEM признати за OPT.

Места

Лос Анжелис

Address
University of Southern California
1985 Zonal Avenue

Лос Анжелис, Калифорния, Съединени Американски Щати