University of Redlands

Представление

Прочетете официалното описание

Когато мечтите стават стремежи и стремежите си да станат постиженията-, че е най- Redlands опит. От основаването ни в 1907, Не сме се поколебаха от нашето обещание: трансформиращ образование в условията на академична взискателност и лична отговорност, където можете да се слее наученото в класната стая с житейски умения, които ще ви помогнат да се отрази на положителна промяна в света.

Ние сме Redlands, Когато любопитството черпи вдъхновение; където безкористност става услуги; където малките класове насърчаване на дебата и дебат искри прозрение; където творчеството и иновациите отворени врати и живота на климата; и където многообразието всички ни обогатява.

Ние сме Redlands, Където ние се грижим повече за това кой ще стане от който сте използвали, за да бъде; когато вземем добри ученици и ги превръщат в големи хора.

Мисия

Университетът на Redlands е частна, независима либерални изкуства университет ангажира да предоставя персонализирана образование, което освобождава студентите да правят просветени избор.

Redlands подчертава академична взискателност, учебните програми разнообразие и иновативен преподаване. Redlands насърчава общност от учени и насърчава плуралистична представа за ценности чрез предизвикване предположения и стереотипи в класове, така и за дейности. A Redlands образование надхвърля обучение да обхване отразяващ разбиране на нашия свят; той изхожда от информация на прозрение, от знание към значение.

Приветствайки интелектуално любопитни студенти от различни религиозни, етнически, национални и социално-икономическо равнище, университет се стреми да развива отговорна гражданска позиция, като част от цялостна образование. Redlands насърчава атмосфера общност с изключителна възможност за студент лидерство и взаимодействие. За работещи възрастни, университет предлага иновативни академични програми на удобни места и времена.

Redlands съчетава либерални изкуства и професионални програми, прилагани и теоретично изследване, традиционни специалности и самостоятелно проектирани договори за дипломирането. Малките класове позволяват на студентите да участват в дискусия клас, за да работи в тясно сътрудничество с преподаватели, и да получават изчерпателна индивидуално внимание. Redlands остава чувствителна към съвременните тенденции в обществото и предизвикателства учениците да се ангажират с живота си на живот.

Места

Redlands

University of Redlands

Address
Redlands, Калифорния, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 909-793-2121

Ню Йорк

Address
Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

крайречен

Address
крайречен, Калифорния, Съединени Американски Щати

Сан Диего

Address
Сан Диего, Калифорния, Съединени Американски Щати

Торънс

Address
Торънс, Калифорния, Съединени Американски Щати

Западна Ковина

Address
Западна Ковина, Калифорния, Съединени Американски Щати

Бърбанк

Address
Бърбанк, Калифорния, Съединени Американски Щати