University of Mississippi Medical Center

Представление

Прочетете официалното описание

University of Mississippi Medical Center , разположен в Джаксън, е единственият академичен център за научни изследвания в областта на здравеопазването. UMMC включва седем здравни училища: медицина, медицински сестри, стоматология, професии, свързани със здравето, магистърски програми, здраве на населението и фармация. (Фармацевтичното училище е със седалище в кампуса на Университета на Мисисипи в Оксфорд.) Записването във всички програми е на повече от 3000 студенти.

Мисията на Медицинския център от три части е да подобри живота на жителите на Мисисипи чрез обучение на медицински специалисти утре, чрез провеждане на изследвания в областта на здравните науки и чрез предоставяне на авангардни грижи за пациентите. Основна цел на Медицинския център е премахването на разликите в здравословното състояние на Мисисипи въз основа на раса, география, доходи или социален статус.

Неразделна част от своите образователни и изследователски мисии, UMMC предлага широкообхватни програми за грижа за пациентите. Три специализирани болници в кампуса на Джаксън включват единствената детска болница в Мисисипи, болница за жени и бебета и болница за критични грижи, заедно с университетската болница. UMMC предлага единствения травматичен център от ниво 1, единственото детско отделение за интензивни грижи за новородено ниво и единствените програми за трансплантация на органи в щата, в допълнение към много други услуги за насочване. Университетските лекари, груповата практика на факултета на Медицинския факултет, включват около 500 лекари, много от които сред лидери в своята област, които се грижат за пациенти в болниците и клиниките в кампуса, около района на метрото Джаксън и в аутрич клиниките около държавата. UMMC включва две общински болници, UMMC Holmes County и UMMC Гренада.

Места

Джаксън

Address
North State Street,2500
39216 Джаксън, Мисисипи, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия