The University of Findlay

Представление

Прочетете официалното описание

The University of Findlay е гъвкава, перспективна институция, която непрекъснато търси начини за по-добро обслужване на студентите и обществото. В днешния забързан свят, Findlay непрекъснато адаптира програми и методи на преподаване, за да отговори на нуждите на настоящите студенти, които се подготвят за кариерата утре.

Образованието в The University of Findlay се предлага във формати, които приспособяват студенти от всички възрасти и техния начин на живот, подложен на време. Освен традиционните часове през делничните дни, Findlay предлага курсове през нощта, през почивните дни и онлайн.The University of Findlay има близо 60 специалности, водещи до бакалавърски степени и предлага осем магистърски степени, доктор по фармация и доктор по физикална терапия. Необичайните и добре признати програми включват конни изследвания, ветеринарна медицина (опция за ветеринарна медицина / опция за ветеринарна медицина), технология за ядрена медицина, трудова терапия и физикална терапия, както и управление на околната среда, безопасността и професионалното здраве.

Сред завършващите програми са магистър по изкуства в областта на образованието, майстор на изкуството в преподаването на английски език като втори език (TESOL) и двуезично образование, магистър по бизнес администрация, магистър по спортна подготовка, магистър по трудова терапия, асистент за лекари, магистър по здравна информатика и магистър по природозащита, управление на безопасността и здравето, както и доктор по фармация и доктор по физиотерапия.

Програмите за завършване на две степени, водещи до бакалавърска степен, се предлагат изцяло онлайн: управление на бизнеса и управление на околната среда, безопасност и здраве. MBA, магистър по наука по околна среда, управление на безопасността и здравето и магистър по изкуствата в образованието, също се предлагат изцяло онлайн в допълнение към часовете, проведени в кампуса.


Близо 3 700 студенти са записани в Findlay, с повече от 2700 студенти и близо 1000 студенти. Приблизително 1300 студенти живеят в университета в университета.

Приблизително 340 преподаватели на пълен работен ден и на непълно работно време преподават редовни и онлайн уроци с съотношение студент към факултет 15: 1.

The University of Findlay обхваща повече от 388 декара, включително неговия основен кампус със 73 акра и шест съоръжения извън кампуса. За пълен списък на университетските съоръжения натиснете тук.

Възможностите изобилстват за учене на лидерство и междуличностни умения извън класната стая. Студентите могат да участват в почти 100 студентски организации, включително клубове със специални интереси, студентски медии, студентски правителства, артистични групи, служебни клубове, академични почетни организации, духовни групи за живот и гръцки сдружения и братства. Клубните спортове и 28 интрамурални спортове водят конкурентния дух жив в колежа.

Изящното изкуство процъфтява в университета с разнообразни театрални продукции, художествени изложби и концерти за вокална и инструментална музика, които предлагат творчески заведения и обучения за студенти, както и като източник на културно обогатяване на общността.The University of Findlay участва в 24 междуколективни спорта: 10 мъже (бейзбол, баскетбол, крос, футбол, голф, писта на закрито и открито, футбол, плуване и гмуркане, тенис и борба); 12 жени (баскетбол, мажоретка, крос, танцов отбор, голф, лакрос, софтбол, футбол, плуване и гмуркане, тенис, писта на открито и волейбол); и два смесени спорта, западно и английско конно каране.

The University of Findlay е член на отдел II на Националната колегиална атлетическа асоциация (NCAA) и се състезава в Междуколколагската атлетическа конференция на Големите езера (GLIAC). И двата отбора по конен спорт са членове на Intercollegiate Horse Show Association.

The University of Findlay се намира в Findlay, Охайо, малък град, който е приятен и прогресивен. Наименованието на Findlay е обявено за „град на мечтите“ от Demographics Daily и многократно е определяно като един от топ 10 „микрополитни“ области (малки градове) в САЩ от списание Site Selection. Findlay е единственият град в Охайо, който три пъти поред е обявен за една от 100-те най-добри общности за млади хора от America Promise Alliance, организация, основана от Колин Пауъл.

UF е акредитирана от Комисията за висше образование и националните акредитиращи организации за спортно обучение, наука и защита на здравето на околната среда, технологии за ядрена медицина, професионална терапия, фармация, физиотерапия, асистент за лекари, социална работа и обучение на учители. Програмите на UF са упълномощени от Управителния съвет на Охайо.

Места

Финдли

The University of Findlay

Address
1000 North Main Street
45840 Финдли, Охайо, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 419-434-5507

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия