Прочетете официалното описание

Университетът на Южна Флорида (USF) Е голям, публичен 4-годишен университет, предлагащ бакалавърски, дипломиран, специализиран и докторски степени. Системата на USF включва три отделно акредитирани институции: USF; USF Санкт Петербург; И USF Sarasota-Manatee. Обслужвайки повече от 49 000 студенти, системата USF има годишен бюджет от 1,6 милиарда долара и е на 41-о място в нацията за разходи за научни изследвания сред всички университети, обществени или частни. USF се гордее с това, че е универсален изследователски университет, посветен на успеха на студентите.

Колежа по фармация на САЩ (COP) Е един от 14 колежа в системата на USF. USF COP е част от здравното предприятие USF, което е партньорство на USF Health е партньорството на Университета на Южна Флорида Morsani Колеж по медицина, колеж на медицински сестри, Колеж по обществено здраве, колеж по фармация, училище На биомедицинските науки и училището по физиотерапия и рехабилитационни науки; И лекарите на USF Health. USF Health е неразделна част от Университета в Южна Флорида, глобален изследователски университет, посветен на студентския успех.

В съответствие с мисията на USF COP, която има за цел да "революционизира здравето", USF COP основава Службата за завършени програми (OGP). Визията за завършване на образованието в COP включва разработване на авангардни научни изследвания и обучение, включващи дидактически (както онлайн, така и лице в лице) курсове в няколко области на фармацията, създаване на разнообразна учебна среда за студенти и преподаватели, Възможности за обучение, използващи нововъзникващите технологии.

Стратегическите цели на OGP включват:

 • Да се ​​повиши вътрешното и международното наемане, записване и задържане на студенти, които отразяват разнообразието
 • Да се ​​стремят да подобрят академичния опит и качеството на живот на завършилите студенти
 • Да се ​​стреми към финансирането на научните изследвания и да провежда и публикува научни изследвания, които водят до възможности за успех на студент
 • Да си сътрудничи с другите институции на USF College и SUS за разработването на творчески инициативи, които насърчават изследванията на студентите
 • Да служи като лидер в насърчаването на интердисциплинарни програми за завършили висше образование.

Предлаганите образователни програми включват сертификати за завършено висше образование и магистърска степен по наука във фармацевтичната нанотехнология. Докторът по философия е недостатъчно развит. Точки на гордост:

 • Д-р Шям Мохапатра, основателкият декан на Службата за университетски програми на САЩ, е ръководител на Зала на славата на изобретателите на FL. Той беше един от шестте изобретатели, назначени в първата церемония по индуциране на своя принос към биомедицинската нанотехнология. Тази индукция го поставя заедно с редиците на изобретателя на климатици и охлаждане, изобретател на Gatorade и Томас Едисон.
 • Системата USF получи рекордните 458,5 милиона долара за договори и безвъзмездни средства през фискалната 2016 година.
 • Системата на USF се нарежда на 9-то място в нацията сред публичните университети и 21-та по целия свят като признати американски патенти сред всички университети, според Асоциацията на собствениците на интелектуална собственост / NAI (2015).
 • USF Tampa е обявен за един от 100-те най-добри ценности в обществените колежи (# 66) от личните финанси на Kiplinger за 2016 г.
 • Системата на Университета в Южна Флорида е дом на студентско тяло от близо 50 000 студенти, представляващи над 130 различни страни.
 • US News и World Report (USNWR) класира USF Tampa за най-добър колеж за ветерани (2016).
Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

MSc

University of South Florida College of Pharmacy

Нанофармацията и наномедицината са уникална интердисциплинарна наука, която интегрира познанията по природни науки и инженерство с фармацията и медицината за разработване ... [+]

Нанофармацията и наномедицината са уникална интердисциплинарна наука, която интегрира познанията по природни науки и инженерство с фармацията и медицината за разработване на нанофармацевтици. Нанотехнологията е растяща област с прогнозен ръст от 13-19% между 2012 г. и 2022 г. и създаването на 5 400 нови работни места. Заплатите варират от $ 50K до 80K с магистърска степен.

Магистърската наука по фармацевтична нанотехнология (MSPN) е предназначена да обучи студентите в уменията, които ще им трябва, за да разберат нарастващия технологичен напредък в науката в наномащаба и как новите наноматериали и процеси могат да бъдат приложени при доставянето на лекарства, диагностика, регенериране на тъкани, персонализирано лекарство и др. Тази програма има за цел да преодолее разликата между нанотехнологиите и медицината, предоставяйки на студентите напреднали знания, умения и практически опит в рамките на принципите, технологията и приложенията в тази вълнуваща и новаторска област. Програмата предлага две незадължителни академични концентрации:... [-]

Съединени Американски Щати Тампа
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски

USF Health Professor Shyam Mohapatra Named to Florida Inventors Hall of Fame

Welcome to the University of South Florida

USF Health Video