University of Saint Francis Online

Представление

Прочетете официалното описание

Защо Университета на Сейнт Франсис?

Печалбата Потенциал: USF класира 5-ти за Най-добър Печалбата потенциал на всички Индиана училища. Резултати: 93% от 2015 г. завършилите бяха заети, включени в учебните програми, в военно или доброволец услугата. Класиране: USF се нарежда в топ 100 сред регионалните университети (Midwest) според US News & World Report. Стойност: Вашингтон Месечен изброява USF като # 40 в страната за "Най-добър за парите си" в областта на образованието.

"Това беше много важно, че мисията и ценностите на училището отразяват моята собствена. Аз би могъл да избере множество други училища, но обичаше програмата USF. Обичах ми ASN опит, така че естествено избрах USF за моя завършил степен. "

Майк GeRue, Бакалавър по Nursing '99 & магистър на Nursing администрация '09

Главен оперативен директор, Parkview Heart Institute

Удобство Проучване от дома - или където другаде се случи да бъде! Гъвкавост Научете на свой ​​собствен темп. Спечелете си степен в най-малко 12 месеца. Поносимостта Насладете значителни икономии в сравнение с цената на традиционен, по-корпус програма. Качество USF предоставя високо класирана програми с отлични, измерими резултати.

Потенциалните работодатели казват:

"Медицинските сестри, които идват при нас от Университета на Сейнт Франсис наистина имат стойностите, които искаме. Те осигуряват радостна услуга. Те осигуряват уважение към живота. Те се грижат за нашите пациенти. Вие не може да отиде в старчески просто търсите добра платена работа, трябва да сте страстен за грижа за другите. Трябва да сте готови да пожертват, и ако сте, тогава кърменето е кариерата за вас. "

Carol Schuster, BSN, MBA, RN

VP на болнична помощ на услугите, главен директор на Nursing, францискански Health-Crown Point

Допускане Процесът на USF

Прилагането на Университета на Сейнт Франсис онлайн завършил програма е едновременно лесен и бърз. Ако отговаряте на кумулативните изисквания СОП степента и можете просто да попълни онлайн заявление за допускане, включително следното:

Копие от официален препис от училището предоставяне си бакалавърска или по-висока степен Кратко писмо за кандидатстване изразяване на вашите лични и професионални причини за преследването завършил степен от USF Вашето резюме

След ви е подадено заявление, можете да се върнете по всяко време, за да влезете и да проверите състоянието на вашия прием. След като бъдат приети, можете да проучи възможностите за финансова помощ. Депозит обучение идва следващия, и след това можете приет във вуз и да започне класове.

Ползи за кариерата

Най-голямата полза е, че не е нужно да се постави кариерата си на изчакване, докато учат онлайн с нас. Други ползи за кариера, включват следното:

Ще получат знания и умения топ работодателите пожелавай в топ кандидати, увеличаване на продаваемост и потенциал за печалба. Вие ще бъдете в състояние да постави това, което научи в сила по време на работа - често, веднага след като го научат. Ще научите нови начини на сътрудничещи си и работата в екип, докато набира нова мрежа от контакти.

Места

Форт Уейн

Address
2701 Spring Street

46808 Форт Уейн, Индиана, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми