Прочетете официалното описание

За Туро

Това, което отличава Touro не е само от нашите първокласни програми, ангажирани преподаватели или възможности за експериментално учене, това е нашата култура и учебна програма, които спазват вашите ангажименти - към вашата общност, към вашите ценности и към вашето бъдеще.

Създадена през 1970 г., за да се фокусира върху висшето образование за еврейската общност , ние се разрастваме, за да обслужваме населението от над 19 000 ученици в 30 училища в 4 държави . Ние сме уникално настроени към значението на образованието, което побира студентите от всички среди и обстоятелства.

От свободни изкуства до право, здравни науки до технологии, бизнес, еврейски изследвания, образование - и всичко между тях - Туро предоставя образователни възможности и кариерни пътеки не само на най-талантливите и мотивирани ученици, но и на тези, които са били пренебрегвани и недостатъчно обслужвани, имаме движеща сила и потенциал за успех.

Имаме нещо за всеки. Единственият въпрос е: към какво се стремите и какво искате да постигнете?117120_rsz_adobestock_125218431.jpg

На един поглед

95 000 възпитаници. 19 200 ученици. 30 училища. 4 страни. Един Туро.

Touro College е най-голямата частна институция в Америка за висше и професионално образование по еврейски египет. Всяка година хиляди студенти от всички страни и сфери на живота се обръщат към нас, за да следват степени по медицина, образование, еврейски изследвания, технологии - и всичко между тях.

Ню Йорк остава епицентър на мрежата Touro, с програми, процъфтяващи в Чикаго, Калифорния, Невада, Москва, Израел, Берлин.

Ние черпим силата си не само от нашия брой, но и от нашия постоянен ангажимент към нашите ценности, вяра в социалната справедливост и уважение към приложните знания и открития. От нашия специален факултет до нашата достъпност за нашата разнообразна гама от студенти и програмни предложения, не е нужно да търсите далеч, за да видите какво прави Touro един от друг.

Мисия

Touro College е независима институция за висше образование по еврейски египет, създадена да предава и увековечава еврейското наследство, както и да служи на общата общност в съответствие с историческата еврейска ангажираност към интелектуалното проучване, предаването на знания, социалната справедливост и на обществото.

Туро предлага бакалавърски и магистърски програми по еврейски науки, либерални изкуства и науки, както и професии, включително образование, право, медицина, фармация, здравни науки, социална работа и бизнес. Тези програми обслужват различни компоненти на еврейската общност и на по-голямото общество, особено тези, които са били недостатъчно обслужвани в миналото. Туро е колеж, в който се насърчават личностното израстване, науката и научните изследвания, където мъжете и жените са подготвени за продуктивен живот с достойнство, стойност и ценности.

Еврейското наследство обхваща два основни компонента - особеното и универсално, отразено в изречението на Хилел в Етика на бащите: "Ако не съм за себе си, кой ще бъде за мен? И ако се занимавам само със себе си, какво съм аз? " Това преподаване формира основните ценности на колежа, които включват ангажимент за качествено образование за всички, лечение, с почтеност и уважение, на всички студенти, преподаватели и персонал, ролята на етиката в професиите и изграждането на отговорно и отговорно общество.117119_rsz_1adobestock_143714649.jpg

Еврейско наследство

Вкоренени в еврейската традиция, изградена върху еврейски ценности.

Д-р Бърнард Ландер предвиждаше и създаде Touro College да се погрижи за общност от ученици, които често са били пренебрегвани. По този начин той създава среда, в която културните и духовни нужди на еврейските ученици могат да вървят ръка за ръка с техните образователни занимания.

Туро не просто се приспособява към еврейските традиции, а ги подкрепя и поддържа. Колежът е един от малкото в тази страна, който изгражда с времето учениците да се покланят и да учат, да празнуват и да почитат своите култури и вярвания.

От 1970 г. училището нараства експоненциално, но нашите ценности остават. С разширяването си, фокусът ни е насочен към обслужването на различни общности, както и към православното население, както и към обслужването на студенти, които просто искат изключително образование в топла, толерантна и интелектуално строга среда.

Във всички наши училища и програми, ние се застъпваме и очакваме всички ученици да се държат почтено и с уважение. Вярваме в достойнството на всички и се стремим да допринасяме за едно общество, което също прави.

Нашите еврейски ценности са универсални ценности.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BSc

Touro College

Учебният план за медицински сестри е разработен в съответствие с мисията, целите и очакваните резултати от обучението на учениците. Учебният план отразява професионалните ... [+]

Учебният план за медицински сестри е разработен в съответствие с мисията, целите и очакваните резултати от обучението на учениците. Учебният план отразява професионалните стандарти и насоки за сестрински грижи, както и нуждите и очакванията на общността от интерес. Практиките за преподаване-учене съответстват на очакваните резултати от учениците.

Бакалавърската степен по медицинска сестра е традиционна бакалавърска степен, която обикновено се получава в рамките на две до четири години, през които студентът завършва 125 кредита; 61 кредита в сестринството, 63 кредита в свободни изкуства и 1 кредит в общественополезен труд. Курсовете за кърмене се предлагат в нашия кампус в Бруклин. Курсовете по либерално изкуство и наука се предлагат в местата на Touro College в Бруклин, Манхатън, Куинс и Лонг Айлънд.... [-]

Съединени Американски Щати Ню Йорк
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Touro College

RN to BS степен се предлага в Бруклинския кампус, както и в Нюйоркския медицински колеж в Валхала, Ню Йорк. Учебната програма е разработена в съответствие с мисията, цели ... [+]

RN to BS степен се предлага в Бруклинския кампус, както и в Нюйоркския медицински колеж в Валхала, Ню Йорк. Учебната програма е разработена в съответствие с мисията, целите и очакваните резултати на учениците. Учебният план отразява професионалните стандарти и насоки за сестрински грижи, както и нуждите и очакванията на общността от интерес. Практиките за преподаване-учене съответстват на очакваните резултати от учениците. Мисията на отдел „Сестрински грижи” е да подготви квалифицирани медицински сестри, които могат да повлияят на здравната среда и да подобрят качеството на живот на отделните хора, семействата и обществото.... [-]

Съединени Американски Щати Ню Йорк
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски