Прочетете официалното описание

Начало смели жени с ярки сънища, тъй като 1833.

Stephens College е професионален колеж с жените гордо разположена в Колумбия, Мисури, дом на водещ държавен университет и няколко частни колежи.

От основаването ни през 1833 г., ние сме били, предлагайки иновативни кариерата фокусирани програми са стабилни, с либералните изкуства с акцент върху творческите изкуства и науки. Ние приемаме един практически, експериментални подход към образованието, като се уверите, нашите ученици получават едновременно обучение в класна стая на качеството и външните работа и опит, които допълват техните лекционни курсове.

Ние също така предоставя специализанти, онлайн и сертифицирани програми, достъпни за жените и мъжете, като част от ангажимента ни за учене през целия живот.

Стивънс е горд да бъде оживената част на Колумбия, предлагайки общност програмиране и експонати, публични изяви, на Citizen Jane филмов фестивал. Чрез нашите Детска школа, Института TRYPS в Stephens College и лятната ни представяне, спортни и учебни лагери, ние гордо се образоват момичета и момчета от всички възрасти.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BSc

Stephens College

Кариерата на професионалисти с регистриран администратор на здравна информация (RHIA) идентификационни данни са по-голямото търсене в здравната индустрия. ... [+]

Кариерата на професионалисти с регистриран администратор на здравна информация (RHIA) идентификационни данни са по-голямото търсене днес от болници, клиники и други агенции, свързани със здравеопазването. Според американското министерство на труда, се очаква, че растежът не само да продължи, но изпреварва много други индустрии.

В Stephens, нашата програма е предназначена за осигуряване на академична предизвикателството, практичен реалния свят опит, и една по-една наставничество е необходимо да завършат добре подготвени да се отличат в тази област с висок растеж.... [-]

Съединени Американски Щати Columbia
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
120 часове
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Stephens College spotlights graduate and online programs

Stephens College spotlights graduate and online programs