St. Elizabeth College Of Nursing

Представление

Прочетете официалното описание

St. Elizabeth College Of Nursing е двугодишен частен колеж с нестопанска цел, основан, който предлага сътрудник по приложни науки (AAS) в сестринските грижи с планове за учебна програма, предназначени да отговорят на вашите образователни нужди. С над 3800 завършили студенти, нашите програми осигуряват най-добрата подготовка за работа в днешната здравна среда, индивидуална връзка с преподаватели, опит с най-модерните технологии и най-обширния практически клиничен опит, наличен в програмата за медицински сестри днес .

Нашата програма за медицински сестри изцяло интегрира теоретичното обучение с клиничния опит в обгрижващата среда. Курсовете за медицински сестри включват директна грижа за пациента, планирана и контролирана от преподавател с опит в определена сестринска област. Една от силните страни на програмата в Сейнт Елизабет е нейният клиничен компонент, който съчетава научената в клас теория с действителната сестринска практика, позволяваща незабавен трансфер и прилагане на знания. Медицинският колеж „Света Елизабет“ също предлага програма за вечер / уикенд. Тази програма е предназначена да отговори на нуждите на учениците, които не могат да посещават уроци по време на традиционните делнични часове.

Мисията на St. Elizabeth College Of Nursing е да осигури здрава основа на теорията и практиката на медицински сестри в среда на академични постижения, която насърчава активното гражданство и желанието за учене през целия живот. Във францисканската традиция и ценностен дух Колежът се ангажира да създаде грижовна учебна среда за разнообразна студентска популация.

Комисията на Средните щати е акредитирала St. Elizabeth College Of Nursing за висше образование.

Места

Utica

Address
Genesee Street,2215
13501 Utica, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: