Прочетете официалното описание

Факултетът, администрацията и персонала ви посрещат в Southern California University School of Oriental Medicine and Acupuncture в Southern California University School of Oriental Medicine and Acupuncture ("SCUSOMA") .

Тази страница ще ви помогне да научите повече за училището и неговите "политики и процедури. Тя може да не съдържа отговорите на всички ваши въпроси, но тя ще служи за ориентиране на всеки студент към наличните услуги, дейности и индивидуални отговорности по време на вашето време в SCUSOMA.

Докато се полагат всички усилия, за да се информират студентите за всякакви промени, политиките, процедурите, академичните и неакадемичните изисквания и таксите на SCUSOMA подлежат на промяна без предварително уведомяване.

Информацията, съдържаща се в този сайт, е точна към момента на отпечатване, но може да се промени, както се счита за подходящо, от изискванията на държавните съвети, федералните или държавните управителни органи или други регулаторни агенции.

Тези промени могат също да се изпълняват без предварително уведомление или задължение. Освен това, ако не е посочено друго, промените са ефективни, когато са направени.

Промените ще бъдат съобщени на учениците чрез бюлетини или писмени известия, публикации в кампуса, вербални съобщения в училищните асамблеи или пакети за регистрация, разпространени в началото на всяко тримесечие.

Отговорността на студентите в SCUSOMA е да са добре запознати с правилата, регламентите, изискванията и отговорностите, предвидени в този наръчник, както и с различни актуализации, публикувани през цялата година.

Мисия

Southern California University School of Oriental Medicine and Acupuncture ("SCUSOMA") се ангажира с най-високите идеали в ориенталското медицинско образование.

Не само, че нашите възпитаници ще бъдат сред най-професионалните и компетентни доставчици на здравни услуги в медицинската област, но и ще дадат пример за добродетелите на зряло и състрадателно човешко същество.

SCUSOMA предоставя на завършилите си ценности, знания и умения, за да отговори на нуждите на динамичен свят. SCUSOMA също подготвя своите завършили за лидерство в ориенталското медицинско образование и в държавната служба.

Насърчаваме:

 • Превъзходство в преподаването и ученето;
 • Стипендии и сътрудничество с колеги, общността и други професии в областта на здравеопазването;
 • Разнообразие в хората, идеи и опит;
 • Ефективна и състрадателна комуникация;
 • Уважавано и етично поведение; и
 • Ангажимент за здравето и благополучието на обществото.

Образователни цели

Завършилите ще могат да преминат изпита за лиценз на Калифорния, който се изисква от всички доставчици на първична медицинска помощ в ориенталската медицина.

Завършилите ще могат да подготвят бизнес планове за успешни преходи от ученици към доставчици на здравни услуги.

Завършилите ще могат да демонстрират:

 • Знания и клинично приложение на теориите, принципите и терапевтичните подходи на ориенталската медицина. Те включват, но не се ограничават до, акупунктура, хербология, tui-na, cupping, moxibustion и qi-gong.
 • Познаване на различните причини за заболявания от биомедицинските и ориенталските медицински перспективи и начините, по които те действат върху тялото.
 • Познаване на нормалните и патологични структури и функции на тялото и неговите основни органи, както от биомедицинска, така и от ориенталска медицинска гледна точка.

Завършилите ще могат да осигурят най-високо качество на грижите за пациентите в ориенталската медицина с възможност за:

 • Получавайте точна медицинска история, формулирайте диагноза и проектирайте подходящите планове за лечение.
 • Извършвайте подходящи физически и ориенталски медицински оценки.
 • Разработете протоколи за управление на пациентите и поддържайте точни медицински досиета.
 • Да се ​​комуникират ефективно и да се насочат към други доставчици на здравни грижи или услуги за спешна помощ, когато това е необходимо, или услуги за спешна помощ, когато е необходимо.

Очакваме с нетърпение да работим с вас, когато започнете образованието си!

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

MSc

Southern California University School of Oriental Medicine and Acupuncture

Взимане на участие в магистърската програма по ориенталска медицина и акупунктура изисква всички кандидати да са завършили успешно минимум две академични години (60-семес ... [+]

Изисквания за допускане до магистърската програма по ориенталска медицина и акупунктура ("MSOMA")

Взимане на участие в магистърската програма по ориенталска медицина и акупунктура изисква всички кандидати да са завършили успешно минимум две академични години (60-семестър кредити или 90 тримесечни кредити) на образование на ниво бакалавър, което осигурява подходяща подготовка за степен завършил работа.... [-]

Съединени Американски Щати Лос Анжелис
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
3 - 6 години
Кампус
Научете повече на английски