Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

Сиена колеж е частен, католически колеж по либерални изкуства намира в Loudonville, NY.

Сиена колеж е частен, католически, либерален колеж по изкуства намира в Loudonville, Ню Йорк на 10 минути от столицата на щата Олбъни в сърцето на Столичен регион на Ню Йорк.

В 32 специалности, 80-те малолетни и сертификати, както и престижни програми съвместно градуса в либерални изкуства, наука и бизнес, Saints имат над 1200 уникални начини да достигнат до техните лични и професионални цели. Но това е само началото.

Нашите 3000 Saints идват от всички краища на света и не оставят само с с по-дълбоко разбиране на това, но инструментите, необходими да участва активно и смислено участие в него. Те бързо се реализира образование Сиена не е нещо, което можете да получите, това е нещо, което правите.

Стотици опции студентския живот, вариращи от Червения кръст за ръгби се присъединят към 22-спорт Division Сиена съм атлетичен програма, за да осигури на студентите възможност да получите в играта, каквито и да са техните интереси. Задълбочено изследване в чужбина програми и потапяне в услуга обучение дават възможност за откриване и размисъл.

Saints работят в тясно сътрудничество с техните преподаватели (12: 1 съотношение студент-преподавател), като се възползва от един-на-а-вид ресурси и възможности една по-една изследвания във всички области. А образованието Сиена се засилва благодарение на стабилната стажантска програма, която включва най-добрите стартови фирми, нестопански организации и правителствени организации, които стимулират растежа на този регион.

Силно въздействие учебни центрове, грижовна и ангажирани преподаватели, които черпят от най-добрите в своите ученици, и францискански традиция на обслужване и общността определят кои сме ние и дават студенти живота предимство.

Saints успеят. Деветдесет и пет процента от наскоро завършили студенти са наети или продължаване на образованието им, много работа и учи в топ организации и магистърски програми. Една трета от нашите възпитаници каже връзка Сиена доведе до първата си работа.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

BSc

Siena College

Програма Болдуин Nursing Сиена е RN да BS програма за сътрудници степен и лицензирани регистрирани медицински сестри, които искат да продължат образованието си за професи ... [+]

Програма Болдуин Nursing Сиена е RN да BS програма за сътрудници степен и лицензирани регистрирани медицински сестри, които искат да продължат образованието си за професионален медицински сестри практика.

Нашата цел е да ви осигури по-динамична и интерактивна програма, която поддържа през целия живот, за да се насърчи високи постижения в академичната и професионална практика. С помощта на грижовна науката учебна програма, тази уникална програма се фокусира върху обучението на медицински сестри за работа с лица, семейства, групи и общности от гледна точка на промоцията на здравето и етика на грижата. Тази програма също признава, знанието и образованието, че сте като медицинска сестра донесе от минали преживявания и ви дава възможност да се интегрират тези професионален опит във вашата академична програма.... [-]

Съединени Американски Щати Loudonville
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски