Прочетете официалното описание

ЗА УЧИЛИЩЕТО НА МЕДИЦИНАТА

Класира се като една от първите 50 американски медицински школи за изследвания от US News

Медицинското училище развива развитието на студенти по медицина, лекари и учени в областта на клиничните и базовите науки и подкрепя разпространението на научните постижения в полза на обществото.

Факултет по медицина

 • Всяка година училището обучава повече от 400 студенти по медицина и обучава повече от 600 жители и сътрудници в Медицинския център на UC Irvine и свързаните институции.
 • 560 ученика на пълен работен ден и 1300 доброволци от преподаватели участват в преподаването, осигуряването на медицинска помощ и провеждането на изследвания в областта на здравните предизвикателства, пред които е изправен 21-ви век.
 • Училището има 26 отдела, вариращи от основни научни изследвания до клинични медицински и хирургически специалитети. Той има научни, клинични и учебни връзки с VA Long Beach Healthcare System и Медицински център Long Beach Memorial.
 • Училището предлага магистърска степен, комбинирана дисертация / докторантура. медицинска научна програма за обучение, магистърска степен по генетично консултиране, комбинирана програма MD / MBA с Paul Merage School of Business и уникална комбинирана MD / магистърска програма, наречена Програма за медицинско образование за латиноамериканската общност (PRIME-LC).

Медицинският център на UC Irvine е основната клинична база за UC Irvine Health и UC Irvine Health School за преподаване и изследователски програми. В продължение на 16 последователни години медицинският център е класиран сред най-добрите болници в страната от US News

В началото на 2009 г. UC Irvine Health открива UC Irvine Douglas Hospital, модерно съоръжение за провеждане на най-новите медицински изследвания и обучение в бъдеще и практикуващи лекари. Седем-етажна болница има просторни, предимно частни стаи и 15 съвременни операционни зали. В допълнение, болницата осигурява среда за изследване на транслацията - позволяваща повече възможности за изследователи и клиницисти да си сътрудничат в грижите за пациентите.

Медицинският център е също дом на университета UC Irvine Health Chao Family Comprehensive Cancer Center, единственият Национален онкологичен институт, определен като цялостен онкологичен център в Ориндж Каунти, и един от само 48 такива висококачествени центрове в нацията.

Успешното изследване, клиничните и преподавателски отношения на Медицинския център с Медицинския център помага за позиционирането на нашето клинично предприятие като регионален и национален лидер в транслационната медицина. UC Irvine Health използва най-новите клинични изследвания, включително проучвания, направени от нашите изследователи, за да предостави на пациентите най-модерните терапии и лечения.

Катедра по фармакология

В UC Irvine Училище по медицина Катедра по фармакология е дом на изследвания и преподаване в областта на:

 • Молекулярна фармакология
 • Клетъчна регулация
 • Neuropharmacology
 • Сърдечно-съдова биология
 • Поведенческа фармакология
 • Развитие на лекарствата

Акцентът е поставен върху изследванията на действията на невротрансмитери и невропептиди in vitro и in vivo и откриването на нови сигнализиращи Pathways и техните физиологични роли.

Нашата мисия

Мисията на отдела е да разработи насоки за научни изследвания, които да се превърнат в терапевтични приложения и да насочват следващото поколение изследователи, посветени на фармацевтичното откритие.

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

MSc

School of Medicine - University of California Irvine

Програмата MSP е в тясно съответствие с мисията, целта и стратегическия план на Калифорнийския университет, Калифорнийския университет, Ървайн (UCI), Медицинската школа н ... [+]

Преглед

Магистърската наука по фармакология (MSP) е двугодишна онлайн програма, насочена към преподаване на студенти:

Основните принципи на фармакологиятаМеханизми на действие на наркотициТекущи теми за откриването на наркотициСтратегии, техники и умения за критично мислене, необходими за изследванията на наркотици

Програмата е предназначена за работа на професионалисти, които се интересуват от напредване в кариерата си или повишаване на тяхната конкурентоспособност за допускане до други образователни програми.... [-]

Съединени Американски Щати Irvine
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски
School of Medicine - University of California Irvine
Уебсайт